Hila Noorzai

/

Hila Noorzai (22 juli 1992) is presentatrice.

Na het behalen van haar Gymnasium diploma verhuisde Hila naar Amsterdam om haar droom om presentatrice en programmamaker te worden na te jagen.

Zij begon hier aan de studie Media en Entertainment Management en deed tijdens haar opleiding ervaring op achter de camera. Op 18-jarige leeftijd figureerde ze in de TV-kantine en haalde niet lang hierna haar eerste klus als presentatrice binnen voor FunX.

 

Om meer ervaring op te doen besloot Hila online content te maken. Dit bleef niet onopgemerkt: haar video’s gingen viral. Niet lang hierna maakte ze voor 3lab van de AVRO/TROS een drie-delige serie: Sugarfree. Hierin ging Hila met een verborgen camera op pad om haar mannelijke medemens te testen.

Hila haar liefde voor media gaat verder dan alleen televisie. Ze begon ooit als sidekick van Joep Roelofsen in de avondshow van Qmusic maar kreeg hier flink de smaak te pakken. Hierna kreeg zij de kans om zelf een programma te maken. Inmiddels is Hila in de Q-nacht en in het weekend van Qmusic te horen als radioDJ.

Wilt u Hila Noorzai boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@amillionfaces.nl.