Kaj van der Ree

/

Kaj van der Ree (15 januari 1992) is YouTuber, host en presentator.

Hij komt uit een familie van toneelspelers, muzikanten en kunstenaars en kwam als klein jongetje in een hele creatieve wereld terecht. Zijn passie is presenteren, maken en filmen. Het sterkst is hij mondeling.

Twee jaar geleden begon Kaj met zijn YouTube avontuur. Hij wist in een half jaar 80.000 abonnees te scoren en heeft nu meer dan 100.000 abonnees. Daarna startte hij samen met 2 vrienden een nieuw kanaal genaamd ZU5E. Ook dit was raak, de abbonee-count bleef tikken zelfs na ze stopten met het kanaal in maart 2017.

Sinds 2015 is Kaj ook host bij het YouTube kanaal genaamd Concentrate. Het tweede seizoen is in volle gang en Kaj presenteert dit seizoen samen met Monica Geuze, Bobbie Bodt, Thomas Cox, Nanne Meijer en Kaj Gorgels. Per week komen er 3 nieuwe video’s online en iedere laatste donderdag van de maand hebben ze een livestream.

Daarnaast presenteert Kaj het nieuwe YouTube- kanaal Concentrate Bold. Waarin hij toffe en stoere content mag maken. Wat op zijn lijf is geschreven. Concentrate Bold maakt deel uit van het online videoplatform van RTL. Met dit kanaal probeert RTL meer mannelijke kijkers te bereiken.

Kaj is Kaj. Het tegenovergestelde van contactgestoord maar niet je gemiddelde babbel.
Geen gevoel voor schaamte en adrenaline is zijn brandstof.

Wilt u Kaj van der Ree boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Kaj is Lisa: lisastevens@amillionfaces.nl