Lizzy van der Ligt (Den Haag, 10 december 1990) is stylist en fashionblogger.

Lizzy groeide op in Den Haag en verhuisde op haar 19e naar Amsterdam om allround styling te studeren aan Artemis hogeschool voor styling. Tijdens haar studie begon ze met bloggen op Lizzyvdligt.com wat snel leidde tot honderdduizenden internationale volgers.

Ook werkte ze tijdens haar studie als freelance stylist voor o.a. het televisieprogramma ‘Move like Michael Jackson’ en modebladen als de Grazia, Beau Monde en Flair.

In het derde jaar van haar studie liep ze stage bij Nelly Rodi, een vooruitstrevend trendbureau in Parijs.
Haar afstudeerscriptie schreef ze in 2014 bij het kledingmerk Scotch & Soda, waar ze na haar afstuderen bleef werken in een styling/marketing-functie.

In januari 2015 besloot ze zich fulltime te storten op haar eigen blog en styling.
Ze ontwierp eigen collecties bij o.a. Eyelove, Superga, Fab by Fabienne, ze blogt voor Vogue en maakte fashion editorials voor modebladen als Glamour. Inmiddels is Lizzyvdligt.com een van de grootste fashionblogs van Nederland, en voor haar Instagram en blog werkt ze samen met merken als: Levi’s, Chanel, H&M, Sony, Southern Comfort, Nike en vele anderen.

Sinds 2016 maakt Lizzy samen met Bibi Breijman video’s voor ‘Katwalk’, die te zien zijn op hun YouTube kanaal. Elke dinsdag, donderdag en laatste zondag van de maand komt er een nieuwe video online over alles wat met beauty, fashion en entertainment te maken heeft.

Wilt u Lizzy van der Ligt boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Lizzy is Tamara: tamara@amillionfaces.nl