Miljuschka Witzenhausen (Amsterdam, 10 juli 1985) is presentatrice, actrice en foodie.

Miljuschka begint op 4-jarige leeftijd met een dansopleiding, en haar liefde voor muziek, dans en jeugdtheater groeide met haar mee. Na het Gymnasium en een jaar studie Rechten, is Miljuschka 3 jaar VJ bij TMF.

In 2008 presenteert Miljuschka het RTV NH programma Op Safari in Noord-Holland. Naast haar tv-werk zet ze zich ook in als ambassadrice voor Dance4Life. Vanaf eind 2008 speelt Miljuschka anderhalf jaar een rol in de soapserie Onderweg Naar Morgen.

Begin 2011 stort Miljuschka zich op het fulltime moederschap en ontwikkelt ze een voorliefde voor koken. Dit blijft niet onopgemerkt en haar foodcolumns zijn te lezen op Vood.nl en Culy.nl. Ook wordt ze aangesteld als de ambassadrice bij The Youth Food Movement en schrijft ze heerlijke recepten voor Vogue.

In 2014 pakt Miljuschka het presenteren weer op en is ze te zien als culinair expert bij Show Vandaag van SBS en het RTL4- programma ‘Hier Moet Je Zijn’. Begin 2015 wordt bekend gemaakt dat Miljuschka één van de nieuwe gezichten is voor 24Kitchen. Afgezien van het feit dat haar blog wordt ondergebracht bij 24Kitchen is zij te zien als presentatrice en natuurlijk als chef.

Sinds 2017 maakt Miljuschka deel uit van de drie-koppige jury van ‘Topchef Academy’ op RTL5. Met haar kennis en kunde beoordeelt ze jonge chefs in de zoektocht naar culinair talent.

Wilt u Miljuschka Witzenhausen boeken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

De agent van Miljuschka is Lisa: lisastevens@amillionfaces.nl