Renee van der Schoot (Amsterdam, 22 maart 1989) is presentatrice en YouTuber.

Tijdens haar studie Media, Informatie, Management aan de slag gegaan bij castingbureau A Million Faces. Na het afronden van haar studie en veel gescout en gecast te hebben is haar liefde voor televisie alleen maar groter geworden.

Renee is onder andere aan de slag gegaan als tv-redacteur bij een productiehuis maar besloot toch voor meer vrijheid om te presenteren. Deze ambitie heeft ze naast verschillende baantjes al snel omgezet in video’s maken. Ze wil van alles onder de knie krijgen. Ze houdt zich bezig met redactie, produceren, presenteren en monteren.

Dit nieuwsgierige aagje begint net en zet haar eerste stappen bij het programma Evening Birds waarbij ze BN’ers is flink aan de tand voelt onder het genot van een slaapmutsje en was ze te zien in het online programma Volg de Baas.

Naast het presenteren volgt ze ook acteerlessen bij Kemna Casting om zich verder te kunnen ontwikkelen. Haar enthousiasme, nieuwsgierigheid, lef en een goeie dosis ambitie maakt haar een leergierige televisiemaker die altijd klaar is voor een nieuwe uitdaging.

Renee is na 8 maanden verslaggever geweest te zijn voor PowNews overgestapt naar de weblog Geen Stijl. Daarnaast maakt ze de VKmagshow waarin ze in verschillende werelden duikt en ervaringen op doet. Ook heeft ze meegedaan aan de spin-off van Expeditie Robinson, The Road To Robinson 2016. Voor haar eigen YouTube kanaal maakt ze geregeld undercover onderzoekjes en andere voxpop items die viral zijn gegaan. Ook maakt ze deel uit van het YouTube kanaal FERZUZ. Samen met Femke van Leeuwen en Bobbie Bodt gaat ze de strijd aan met andere YouTubers.

Wilt u Renee van der Schoot boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Renee is Eline: eline@amillionfaces.nl