Skip to main content

De Talenten

Presentator, TV-Personality

Britt Dekker

Britt Dekker (Purmerend, 24 februari 1992) is presentatrice en YouTuber. In 2009 neemt Britt deel aan het RTL 5 datingprogramma ‘Take Me Out’. In 2010 wordt ze gevraagd voor het televisieprogramma 'Echte Meisjes In De Jungle’, waarin ze als winnaar uit de strijd komt. Het succes van Britt gaat verder als ze met Ymke Wieringa een eigen online televisieprogramma krijgt op RTLXL.nl. Het tweetal bezoekt hierin diverse zomerse evenementen.

Naast Britt’s televisiecarrière is ze gek op dieren met in het bijzonder paarden. Zo heeft Britt haar eigen Youtubekanalen ‘PaardenpraatTV’ en ‘DierenpraatTV’. PaardenpraatTV is inmiddels wereldwijd het grootste paarden gerelateerde YouTube kanaal met 223.000 abbonees .
In deze video’s geeft zij, samen met haar co-hosts, handige tips over paardenverzorging, bezoekt evenementen, ontmoet mensen uit de paardenwereld en vertelt zij alles wat je wilt weten over paarden en pony’s.

Sinds 2018 presenteert Britt samen met Ron Boszhard het programma ‘Zappsport’ voor AVROTROS waarmee ze in 2019 de Televizier-Ster Jeugd wonnen. Naast haar programma’s voor AVROTROS maakt Britt ook programma’s voor TALPA. Zoals We want more, Wie van de drie en First and Last. Veelzijdig als Britt is wilde zij ook graag produceren en met succes. Zo ontstond haar grote droom de film: ‘Whitestar' naar idee van Britt, waar ze zelf ook een kleine rol in speelde. Inmiddels is het vervolg de film: 'Silverstar' uit met succes! Dit jaar heeft hij de Gouden Film-status bereikt. Naast Wie van de Drie presenteert Britt het kinderprogramma Ministars op SBS en op de Avrotros CupCakeCup en Voor t Blok.

De agent van Britt is Lisa Post. Neem vrijblijvend contact op via lisapost@amillionfaces.nl

Presentator

Daan Nieber

Daan Nieber (Amsterdam, 6 november 1980) is presentator en televisiemaker. Na zijn studie Cultuurwetenschappen te hebben afgerond gaat Daan achter de schermen aan de slag bij o.a. IDTV en AT5. Daarnaast bedenkt en maakt hij iedere weeks items voor online nieuwsplatform ‘DAGTV’. Mede door deze video’s wordt Daan ontdekt door Veronica. Zo wordt hij, naast Beau van Erven Dorens, één van de gezichten van ‘CQC’, een satirisch nieuwsprogramma van Veronica. Ook maakt Daan het programma ‘GoedFout’ voor dezelfde zender.
In 2010 stond Daan aan de wieg van het succesvolle ‘Pownews’. Na 2 jaar als verslaggever hiervoor te hebben gewerkt was het tijd voor iets anders. Hij werkte twee seizoenen als redacteur en presentator bij ‘Recht van Nederland’ op SBS6, een zowel wekelijks als dagelijks ‘Rechtbankjournaal’. In 2013 keert Daan kort terug bij omroep Powned voor het crime programma ‘Powlitie’. In 2014 maakt hij de stap naar RTL4, waar hij dagelijks ‘EditieNL’ presenteert.

Eind 2015 stapt hij over naar KRO-NCRV waar hij onder andere presentator wordt van ‘Keuringsdienst van Waarde’ en de ‘Rekenkamer’ Daarnaast presenteert hij samen met Katja Schuurman het reisprogramma ‘Van A naar B’, waarin ze als taxichauffeurs van Sint Petersburg door de Baltische Staten, Polen en Duitsland naar het Groningse Bourtange reden. In 2018 en 2019 presenteerde Daan het KRO-NCRV programma ‘Eindelijk Thuis’. Een programma waarin hij samen met geadopteerde kinderen en één van de adoptieouders een reis door het geboorteland maakt.

Sinds de zomer van 2021 presenteert Daan RTL Boulevard waar hij vol enthousiasme door de kijker is ontvangen.

De agent van Daan is Sanne Heeremans. Neem vrijblijvend contact op via sanne@amillionfaces.nl

Online Personality

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje (8 juni 2002, Den Haag) groeide op in de Belgische hoofdstad Brussel en verhuisde met haar ouders in de zomer van 2015 terug naar Den Haag. Daar zette ze haar middelbareschooltijd voort, waarna ze in mei 2020 haar einddiploma behaalde. Haar Instagram nam in diezelfde zomer een grote vlucht.

Inmiddels volgen honderdduizenden mensen haar op Instagram en TikTok, waar ze een kijkje in haar privéleven geeft en ze open is over hoe ze zich voelt en wat haar bezighoudt. Zo is Eloise gek op mode en shopt ze haar items het liefst vintage. Maar ook spreekt ze zich uit over onderwerpen als klimaatverandering en de huidige sociale druk in de samenleving. In 2021 heeft ze een eigen boek uitgebracht: ‘Learning by Doing’. Dit boek is een lifestylegids van Eloise haar leven. Een boek met advies, vol leuke anekdotes, foto’s van vroeger en haar favoriete recepten. In dat jaar heeft Eloise in samenwerking met Magnum de pop-up expositie LAYERED in de Beurs van Berlage geopend. In de interactieve beleving worden stereotyperingen blootgelegd en de kracht van zelfexpressie gevierd. Eloise droeg tijdens deze expositie een voor haar belangrijke, persoonlijke boodschap uit: ongelimiteerd jezelf kunnen zijn en je eigenheid vieren.

Op dit moment volgt Eloise een voltijd studie aan The Hague Hotelschool in Amsterdam. Via haar Social Media kanalen wil ze laten zien dat ook zij een gewoon 21-jarig meisje is, en dat je- ook op Social Media & met een de titel Gravin - lekker jezelf mag en kan zijn.

De agent van Eloise is Iris Blom. Neem vrijblijvend contact op via irisblom@amillionfaces.nl

Presentator

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper (Volendam, 26 januari 1990) is presentator. Geraldine studeerde sportmanagement toen ze besloot om een sprong in het diepe te nemen en gaf zich op voor het BNN-programma ‘Sterretje Gezocht’. In de zoektocht naar nieuw presentatietalent laat Geraldine zien wat ze in haar mars heeft. Met haar aanstekelijke enthousiasme, zit ze vanaf 2009 in het vaste team van ‘Spuiten En Slikken’, waarin ze alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera uitprobeert.

Voor BNNVARA reist ze de hele wereld rond. Ze bezoekt de meest prachtige, bijzondere en spannende plekken voor de programma’s ‘3 Op Reis’ en ‘Trippers’ . Door de jaren heen heeft ze vele programma’s achter haar naam staan. Samen met Jan Versteegh is Geraldine de strijd aan gegaan in ‘Jan vs Geraldine’ en onderzochten ze iedere wetenschappelijke test die je maar kan bedenken in het programma: ‘Proefkonijnen.’ In ‘Misbruikt’ maakt Geraldine Kemper met vier slachtoffers van seksueel misbruik een reis door het verleden. Tijdens ‘Verkracht Of Niet’ discussieert Geraldine samen met Tim Hofman en een groep jongeren over een aantal fragmenten waarin seksueel grensoverschrijdend gedrag wordt getoond. Geraldine presenteert in 2018 het nieuwe seizoen van ‘Je Zal Het Maar Zijn’ .

In 2019 heeft Geraldine na tien jaar BNNVARA de overstap gemaakt naar RTL. Daar presenteert zij een seizoen Expeditie Robinson Videoland en is ze voor twee seizoenen backstage reporter bij The Voice of Holland. In 2020 was de indrukwekkende reeks Geraldine en de Vrouwen te zien op RTL4, waarin zij zes vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld volgt tijdens hun therapietraject om van hun PTSS af te komen. In 2022 zendt RTL4 Expeditie Robinson All Stars uit, waar Geraldine samen met Art de presentatie op zich neemt. In maart dat jaar komt Geraldine Tussen de Lakens uit op Videoland, waar zij op persoonlijke zoektocht gaat waarom emancipatie Tussen de Lakens anno 2022 zo achterblijft. Ook is zij dat jaar te zien als kandidaat in Het Perfecte Plaatje.. Vanaf 2021 presenteert Geraldine Big Brother, de eerste twee seizoen met Peter de Veire en in 2023 met Tatyana Beloy. Het dagelijkse programma is te zien in NL en Belgie, met elke zaterdagavond de liveshow op RTL5. Daarnaast presenteert Geraldine dit jaar voor het derde jaar op rij Five Days Inside, een documentaireserie waarin zij instellingen in Nederland bezoekt waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Sinds oktober 2022 heeft ze samen met Gwen van Poorten de podcast: De grote Gwen en Geraldine show!

Presentator, TV-kok, Acteur

Hugo Kennis

Hugo Kennis (Eindhoven, 17 april 1986) is acteur, presentator en kok. Hugo volgde een koksopleiding en studeerde Horecamanagement in Eindhoven en Tilburg. Zijn tweede passie ontwikkelde hij aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, waar hij naar de Musical- en Theater academie ging. Voordat Hugo zich op het koken stortte heeft hij in veel verschillende musicals gespeeld.

Eten is voor Hugo altijd meer geweest dan een noodzaak: hij ziet het als een beleving. Voor mensen koken geeft hem naar eigen zeggen extreem veel voldoening. Hugo’s grote droom is om ooit volledig zelfvoorzienend te leven. Met zijn eigen moestuin, kas en kippen wordt die droom langzaam maar zeker werkelijkheid.

Hugo is onderdeel van het kooktrio de Worsten van Babel samen met zijn vrienden Marius en Jasper Gottlieb. Ze waren onder andere te zien op 24Kitchen met hun programma ‘De worsten van Babel on Tour’ waarin ze een culinaire reis door Europa maken. Daarnaast was hij ook alleen te zien bij 24Kitchen, bijvoorbeeld in 'Wat Eten We Vandaag' en was hij de vaste kok van het RTL liveprogramma '5 uur live'. Momenteel is hij te zien als vaste kok bij RTL programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven dat dagelijks om 17.00 uur wordt uitgezonden op RTL4.

In 2020 heeft Hugo twee kookboeken uitgebracht. 'T Waanzinnige Kinderkookboek' samen met Mark Haayema en 'de Worsten van Babel koken overal' samen met Marius en Jasper Gottlieb. In 2021 is Hugo samen met beste vriend Thomas Cammaert zijn eigen podcast begonnen: ‘De Beste Vrienden Podcast’. Hierin hebben zij gesprekken met twee andere beste vrienden.

Je kan Hugo natuurlijk kennen als winnaar van Expeditie Robinson 2019 en samen met Eva Cleven won hij in het voorjaar van 2023 het spannende programma Race Across the World!

Presentator, Podcastmaker, Online Personality

Kaj Gorgels

Kaj Gorgels (Rotterdam, 8 september 1990) is een online personality, presentator en journalist. Na een uit de hand gelopen hobby ontstaat: ‘Kaj’s Typetjes’ dat op YouTube een regelrechte hit wordt. In elke video kruipt Kaj in de huid van verschillende zelfbedachte personages. Door zijn grote succes op Facebook, Instagram en YouTube heeft Kaj een groot bereik. Het presenteren bevalt Kaj goed en in 2015 is Kaj reporter voor het Veronica programma ‘Bonobo’s’. In 2015 werd Kaj ook host bij het YouTube kanaal genaamd Concentrate. Kaj maakte in 2017 zijn televisiedebuut bij RTL. Hij presenteerde het programma ‘SOS Mijn Vakantie Is Een Hel.’

In 2018 presenteerde hij enkele programma’s voor Videoland waaronder ‘I Love You Tattoo’, De Beste Verleiders en samen met Yolanthe Sneijder-Cabau de populaire realityserie Temptation Island VIPS. Eind 2018 won Kaj Gorgels de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Na zijn eigen deelname in 2017 aan Expeditie Robinson, kwam zijn grote droom uit en werd hij een van de presentatoren van het programma in 2019. Wat ook nog hoog bovenaan zijn lijstje stond was theatermaken. In 2019 mocht hij deze afvinken en debuteerde hij met zijn eigen one-man theatershow ‘Effe Relativeren’. Een theatershow waarbij hij op een cynische en sarcastische manier ingaat op het jongvolwassen zijn.

Momenteel stort Kaj zich helemaal in de wereld van podcasts en bestormd hij de top 5 met zijn twee podcasts “Effe Relativeren”, waar hij bekende gasten ontvangt en “Geuze & Gorgels, samen met Monica Geuze”. Ook op beeld kan je niet om Kaj heen: In 2021 presenteert hij het eerste Nederlandse seizoen van the hit reality serie ‘Are You The One?’, en in 2023 is Kaj wederom te zien als presentator bij het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave.

De agent van Kaj is Bente de Vries. Neem vrijblijvend contact op via bente@amillionfaces.nl

YouTuber, Presentator, Actrice

Quinty Misiedjan

Quinty Misiedjan (Amsterdam, 1996), ook wel bekend als Quinsding op het internet, is begonnen als YouTuber en content creator maar focust zich momenteel op presenteren, acteren en programma's maken.

Tegenwoordig mag zij ook documentairemaker op haar cv schrijven. In opdracht van War Child maakte Quinty de documentaire ‘Getekend voor het Leven’, waarin Quinty liet zien hoe gevluchte kinderen toch kind blijven in een omgeving vol onzekerheid, angst en geweld.

Quinty valt op en werkt mee aan vele diverse projecten. Zo was ze dit jaar gasthoofdredacteur van "Baas In Eigen Broekje": de Linda Meiden editie gefocust op consent. De kracht van Quinty zit in het behapbaar maken van moeilijke onderwerpen, het doorbreken van taboes en het op een open manier uitspreken over socio-culturele onderwerpen die haar aan het hart gaan.

Quinty begon enkele jaren geleden met presenteren van ‘Zapp Skills’ en ‘Club Hub’ op NPO3 en vandaag de dag is zij te zien in verschillende programma's op MTV, KRO-NCRV en BNNVARA. Zo presenteerde ze samen met Shelly Sterk een vierdelige serie "Zeikwijven" over hoe de wereld anno 2021 nog steeds is ingericht op mannen, en presenteert ze Are You the One - Aftertalk voor Videoland. Sinds oktober 2022 presenteert Quinty de Dikke Data Show, waar ze spreekt met wetenschappers en journalisten, en haar onderzoek ook nog afwisselt met leuke sketches. Daarnaast maakt ze sinds oktober 2022 samen met Edson da Graça en Soundos El Ahmadi de podcast BIMS, waar ze elke donderdag de leukste verhalen uit de bijlmer delen op Podimo!

Ook 2023 ging fantastisch van start: Quinty deed mee aan de Slimste Mens en behaalde hier een fantastische vierde plek!

De agent van Quinty is Bente de Vries. Neem vrijblijvend contact op via bente@amillionfaces.nl

Presentator, Programmamaker

Tim Senders

Tim Senders (25 juni 1990) is een veelzijdige presentator en programmamaker. Hij is onder andere bekend van het KRO-NCRV programma Streetlab, Betreden Op Eigen Risico, Willem Wever en Op avontuur met de Opa van Tim. Tim heeft van jongs af aan altijd een passie voor het theater gehad. Zo stond hij al op 12-jarige leeftijd in het circus als clown. Zijn droom was om een eigen circus te starten en daarmee over de wereld te toeren. In 2012 is Tim afgestudeerd aan de Theaterschool in Amsterdam.

Met zijn vrienden Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet vormde hij in 2013 het collectief Klapstoel. Het viertal maakte hun debuut met het programma ‘ZO’ op Veronica en later heeft hij met deze drie vrienden het programma Streetlab gemaakt en gepresenteerd voor KRO-NCRV. Samen maakte ze met Streetlab ook het programma: Camping de Liefde op NPO 3.

In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Naast tv bereikten de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun tweede seizoen behaalde zij zelfs een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring, hiermee zorgden zij voor veel opschudding in het televisielandschap. In zijn YouTube serie Op avontuur met de opa van Tim gaat Tim op stap met zijn alleenstaande opa Frits (89). Met veel droge humor neemt Tim de kijker mee op verrassende uitstapjes – van de Zwarte Cross, naar racen op een circuit, tot een verrassingsbezoek aan opa’s held Epke Zonderland. Ze ontdekken samen nieuwe dingen, maar lopen ook tegen de realiteit van het leven aan. Ook presenteert Tim 'How Do They do It' van Discovery, waarin hij samen met Joep van Deudekom op onderzoek uitgaat om antwoord te krijgen op fascinerende vragen.

De agent van Tim is Romée Krakeel. Neem vrijblijvend contact op via romee@amillionfaces.nl

Actrice, Presentator

Britt Scholte

Britt Scholte (Heiloo, 26 februari 1997) is een sprankelende vrouw en een harde werker. Ze acteert, presenteert en heeft een mega fanbase met meer dan 550.000 volgers op haar Instagram kanaal.

De carrière van Britt begon nadat zij een rol kreeg in de tv serie Spangas. Haar grote doorbraak kwam in 2013 toen ze een hoofdrol kreeg in de kinderserie BRUGKLAS. Haar talent viel op en ze kreeg rollen in de RTL Telekids serie Kattenoog wat ook in België werd uitgezonden, ze speelde in de film Hartbeat, had een rol in de film STORM en mocht een NPO-programma presenteren getiteld: ‘Britt & Niek On Topic’.

Een groot tv-avontuur voor Britt start in 2016 als zij de rol mag spelen van Kimberly Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. In 2018 behaalde Britt met Urvin Monte de finale van het tv-programma Dance Dance Dance.

Britt zit niet stil. Na haar rol in GTST is zij te zien in K3: Dans van de farao, Sas heeft een SOA en Bonbini Holland 2. Ook had Britt in het voorjaar van 2022 één van de hoofdrollen in een Belgische film Zeppos - Het Mercator Spoor.
Sinds 2023 is Britt te zien in de TikTok sketch serie Paalstraat 69.

De agent van Britt is Bente. Neem vrijblijvend contact op via bente@amillionfaces.nl

YouTuber, Presentator, Actrice, Zangeres

Dionne Slagter

Dionne Slagter (Woerden, 1990) studeerde aan de Herman Brood Academie. In 2011 besloot ze om haar eigen YouTube kanaal te beginnen onder de naam OnneDi. Met veel succes, want haar kanaal werd razend populair. Haar serie ‘Leuk of Meuk’ waarin Dionne speelgoed en gadgets beoordeelde werd een grote hit.
Na de gelijknamige YouTube serie bracht Dionne in 2016 haar boek ‘Leuk of Meuk’ uit. In dit boek geeft ze, net als in haar weekvlog, een kijkje in haar hoofd en persoonlijke leven. Inmiddels heeft zij met haar Youtube kanaal een hele omslag gemaakt met de video’s ‘Misdaad & Mysterie’. In deze wekelijkse video’s bespreekt ze spraakmakende moordzaken. Dionne heeft ook een aantal bijrollen gehad in verschillende films en series. Zo was ze te zien in de films ‘Kappen!’, ‘De Familie Slim’ en ‘100% Coco’ en speelde ze in de jeugdserie ‘Spangas’. Dat Dionne multi-talented is bewijst ze in 2018 tijdens haar deelname aan het zangprogramma It Takes 2 waarin ze uiteindelijk als winnaar uit de race kwam. Na haar deelname gaf ze in 2018 haar eerste concert in De Melkweg. Dionne heeft verschillende nummers geschreven en uitgebracht, zoals: 'Barricades', 'The Overslept', 'Tried and True' en 'Wrong About Love'. In 2019 was Dionne te zien in het nieuwe tv-programma ‘Been There Done That’ op NPO3. In het programma worden BN’ers die ooit eens in de put zaten en er weer uitkwamen, gekoppeld aan een jongere met hetzelfde probleem om zo samen te proberen het leven weer op te pakken. Zo werd zij gekoppeld aan een meisje met anorexia. In 2021 maakt zij voor BNN VARA de documentaire Moordtieten, waarin ze op onderzoek gaat naar de gevolgen van siliconen borsten. In 2021 is Dionne ook te zien in het programma “Try Before You Die”. In dit NPO ZAPP programma doen negen waaghalzen alles wat je gedaan moet hebben voor je doodgaat. Hierin overwint Dionne samen met haar mede Try-Before-You-Die’ers haar angsten!

Momenteel is Dionne veel bezig met haar podcast: Moordcast. Hierin neemt Dionne je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen. Net nadat Dionne met haar broer is begonnen aan de Moordcast krijgt ze ook de kans om het nieuwe programma “True Crimes of the 90’s” te gaan presenteren.

De agent van Dionne is Romée Krakeel. Neem vrijblijvend contact op via romee@amillionfaces.nl

Presentator, Radio-DJ

Eva Cleven

Eva groeide al dansend en zingend op, leerde dubbele pirouettes op de dansacademie en studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. De liefde voor radio kwam tijdens haar stage bij Radio 6. Ze verzamelt vinyl sinds ze dertien is en het enige dat nog enthousiaster is dan Eva zelf, is haar haar.
Eva was vanaf 2015 DJ bij radiostation FunX, waar ze ze de middagshow 'FunX Fresh' presenteerde. Vanaf september 2020 heeft ze haar eigen radioshow 'Club Cleven' gehad op NPO 3FM. Daarnaast presenteerde zij NTR-programma 'Bodem in Zicht', waarin ze de herkomst van onze belangrijkste grondstoffen onderzocht.

In 2018 was Eva te zien in het programma ‘It Takes 2’ waar zij een finaleplek heeft behaald. Later nam ze deel aan de programma’s ‘Kroongetuige’, ‘Expeditie Robinson 2019 (ook hier haalde zij een finaleplek), en Maestro, een programma waarin acht BN’ers zonder ervaring een orkest gaan dirigeren.

In 2016 won Eva de ‘Philip Bloemendal’ prijs voor aanstormend journalistiek presentatietalent en in 2017 de ‘Marconi Award’ voor ‘Aanstormend Talent’. Ze werkte samen met de VRPO bij 3voor12 waar ze een aantal jaar verslag deed van verschillende muziekfestivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole, WOO HAH! en Best Kept Secret. Ook werkte ze voor 2doc, waarvoor ze onder andere documentairemakers interviewde tijdens de IDFA.

Momenteel presenteert Eva voor de NTR het educatieve jeugdprogramma 'Het Klokhuis' dat iedere werkdag wordt uitgezonden op NPO3 en heeft ze samen met Hugo Kennis in het voorjaar van 2023 het spannende programma Race Across the World gewonnen!

Presentator, Podcastmaker

Gwen van Poorten

Gwen is een presentatrice en programmamaker met een liefde voor zelfontwikkeling. Jarenlang heeft zij research gedaan, specialisten geïnterviewd en gesproken met talloze bekende en onbekende mensen in haar zoektocht naar zelfontwikkeling.

Zij begon haar carrière al op jonge leeftijd in de veelbewogen dansscène als presentatrice. Gwen houdt zich destijds bezig met de productie en presentatie van aftermovies voor clubtours, festivals en andere grote events. Vanuit de dansscène rolt ze door naar muziekzender Xite en gaat aan de slag als VJ. Twee jaar later in 2014 maakt ze de overstap naar BNNVARA waar ze onder andere ‘De Social Club’ en ’Spuiten en Slikken’ presenteert.

Gwens liefde voor zelfontwikkeling werd aangewakkerd doordat ze op jonge leeftijd te maken kreeg met een burn-out. Vanaf dat moment dook ze in de wereld van selfcare & mental wellbeing. Want hoe kan je ambitieus zijn, hard werken en carrière maken én tegelijkertijd mentaal en fysiek fit blijven? Gwen ging op zoek naar antwoorden. In 2020 ontstaat de #METZNALLENdepodcast. Inmiddels heeft de #METZNALLENdepodcast zich ontpopt tot een gevestigd platform met een hechte community, die eind 2022 allemaal samen kwamen tijden METZNALLEN de podcast live in Tivoli Vredenburg. Naast haar eigen podcast, heeft ze ook samen met Geraldine Kemper de podcast: De grote Gwen en Geraldine show!

Ook schreef ze in 2022 haar eerste boek genaamd: Voeten in het stopcontact – METZNALLEN lekkerder leven, een zelfhulpboek met humor waarin Gwen met behulp van haar eigen verhaal de lezer tools geeft om (weer) beste vrienden te worden met zichzelf.

Zanger, Songwriter

Jaap Reesema

Jaap Reesema (Deventer, 28 oktober 1984) is een veelzijdig zanger, songwriter en podcast maker. Jaap begon zijn carrière in de Hermes Houseband, maar brak al snel door toen hij in 2010 als winnaar uit de bus kwam bij de populaire talentenjacht X Factor. In de jaren die volgde scoorde Jaap veel grote hits onder de naam Jake Reese. Zo werkte hij onder deze naam samen met Hardwell aan de singles ‘Run Wild’ en ‘Mad World’. Voor de laatstgenoemde track won hij de award voor 'Best Vocal Performance' op de International Dance Music Awards in 2015. Als Jake werkte hij tevens mee aan singles voor Jay Sean, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies.

Als singer-songwriter is Jaap ondertussen niet meer uit de Nederlandse en Belgische muziekscene te denken. In 2021 scoorde Jaap met ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ samen met Pommelien Thijs een nummer 1 hit in zowel Nederland als België. Hier hebben ze een dubbel Platina plaat voor ontvangen. Zijn vertolking van Nielsons song ‘Grijs’ belandde dankzij het populaire tv-programma ‘Beste Zangers’ hoog in de Top40. Met andere nummers zoals ‘Mijn Kleine Presidentje’ wist Jaap tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne, heel Nederland te ontroeren. De plaat haalde dan ook de Gouden status. De nummers ‘Voor Je Van Me Houdt’ en ‘Kom Wat Dichterbij’ met Regi & OT stonden wekenlang bovenaan de hitlijsten.

Naast zijn muziekcarrière is Jaap actief als podcast maker. Samen met zijn jeugdvriend Sander Schimmelpenninck maakt Jaap sinds 2019 de populaire Zelfspodcast. Daarnaast doet Jaap aankomend jaar mee aan diverse tv-programma’s. Zo is hij te zien in de Belgische variant van ‘Beste Zangers’ genaamd ‘Liefde Voor Muziek’. Daarnaast is hij samen met Jeroen van Koningsburgge teamcaptain in het nieuwe RTL-programma ‘DNA Singers’.

Met diverse grote nationale en internationale successen is Jaap niet meer weg te denken uit de hitlijsten en kent zijn carrière diverse hoogtepunten. Met zijn nieuwe album (Als je voor me staat) en een uitverkochte tournee in het vooruitzicht wordt ook dit jaar weer een aaneenschakeling van hoogtepunten.

De agent van Jaap Reesema is Bente de Vries. Neem vrijblijvend contact op met Bente via bente@amillionfaces.nl

Presentator, Podcastmaakster

Mandy Woelkens

Mandy Woelkens (Den Haag, 1989) is presentatrice, podcast maker en hoofdredacteur van de Linda Meiden In 2011 studeert Mandy af van de studie Theater, Film en Televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht, waarna ze in 2012 begint bij 3FM. In een aantal jaar beweegt Mandy zich langzaam van achter de schermen, steeds meer naar de voorgrond. In 2015 is Mandy uiteindelijk presentatrice van de festivalverslaggeving 3FM. In 2016 begint zij bij Q-Music als radiomaakster, waar ze tot en met 2018 werkzaam is. Daarna is Mandy te zien op televisie en online kanalen als presentatrice van Zapplive, KVWeetjes en &C TV.

Samen met haar Joyfriend Thorn, maakt ze nu de populaire podcast ‘Couple Goals’. Hierin spreken zij met allerlei verschillende stellen. Hoe leerden ze elkaar kennen? Waar maken ze ruzie over? Wat is er nou zo leuk aan de ander? En staat er eigenlijk wel zoiets als ‘couple goals’? Mandy is een creatieve duizendpoot die maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar wil maken. Ze staat voor inclusiviteit en wilt graag mensen inspireren om vooral zichzelf te zijn. Zo spreekt ze zich uit over feminisme, gendergelijkheid, seksualiteit en diversiteit.

In het najaar van 2021 brengt zij samen met Thorn het boek ‘ FAQ Gender’ uit. In dit boek hopen ze de gender-FAQ for once and for all te beantwoorden en de gendergrijze wolken te doen vervagen. Voor ons is het namelijk heel helder; nu jij nog.

De agent van Mandy is Iris Blom. Neem vrijblijvend contact op via irisblom@amillionfaces.nl

Programmamaker, Presentator, Schrijver

Stijn de Vries

Stijn de Vries (Almelo, 18 juni 1998) is presentator, programmamaker, fotograaf en acteur. Hij houdt van reizen, kunst kijken (en maken), uit eten gaan en schrijven.

Na zijn opleiding Journalistiek besloot hij de gok te wagen en zich aan te melden bij de BNNVARA Academy. Na dat succesvol te hebben afgerond, maakte hij voor Spuiten en Slikken de series ‘Jong Geleerd, Nooit Gedaan’ en ‘Mooi, Man’. De eerste serie, die gaat over zijn maagdelijkheid, leverde behoorlijke media-aandacht op. Het werd onder andere opgepakt door Het Parool, 3FM, NOS Stories, Eva Jinek, Winq, FunX en LINDA.meiden.

In de tweede serie, die eveneens goed werd ontvangen, besprak hij het mannelijk schoonheidsideaal en onzekerheid onder mannen. Zo bezocht hij een plastisch chirurg, sprak Stijn met andere mannen over hun onzekerheden en sportte hij zes dagen per week om te zien wat dat met hem zou doen.

Ondertussen bleef hij bezig met zijn andere grote liefdes: fotografie en acteren. Zo fotografeerde hij voor onder meer Winq, Anna Nooshin, LINDA. en Bram Krikke. Naast het presenteren en fotograferen is Stijn ook bezig met acteren. Hij had een rol in de film ‘Meskina’, geregisseerd door Daria Bukvić. Sinds 2023 is Stijn te zien in de Tiktok-serie 'Paalstraat 69'.

Samen met TikTokker Duncan Tromp maakt Stijn ook de podcast ‘Relnichten’. Daarin rellen de twee iedere aflevering over een nieuw onderwerp: hysterie gegarandeerd. De podcast stond dagenlang op nummer één in de hitlijsten. Ook schrijft Stijn regelmatig voor bladen, zoals Vogue. 2023 is overigens fantastisch van start gegaan: hij tekende zijn eerste boekcontract, voor zijn debuutroman ‘Als de zon valt’.

Kook-trio

Worsten van Babel

Hugo Kennis, Jasper Gottlieb en Marius Gottlieb, een berucht kook trio dat een online kookprogramma maakt en culinaire theatershows opvoert onder de naam Worsten van Babel. Drie vrienden die ontzettend veel van eten houden.

“We hebben dus ook een kookprogramma gemaakt. Omdat het allemaal niet zo serieus hoeft. Oké misschien niet een maak-het-lekker-zelf kookprogramma, maar meer een om te laten zien dat je gewoon lekker moet experimenteren in bed. En in de keuken.”

Voor hun kookblog De Worsten van Babel laten Hugo Kennis, Marius Gottlieb en Jasper Gottlieb zien dat koken niet zo serieus hoeft te zijn maar dat je juist moet experimenteren! Met natuurlijk een knipoog naar alle kookprogramma’s die je normaal gesproken ziet.

Tegenwoordig is ‘Worsten van Babel’ een heus televisieprogramma op 24Kitchen. De jongens gaan in ‘De Worsten van Babel on Tour’ op een culinaire reis door Europa. Dit was een groot succes waarop ‘De Worsten van Babel op de camping’ volgde. Waar zij elke week met hun caravan naar de meest uiteenlopende campings rijden op zoek naar ingrediënten om een origineel en smakelijk camping maaltje te maken. Op elke camping verzamelen De Worsten de ingrediënten voor een gerecht bij de gasten, in ruil voor een plekje aan tafel.

De jongens van de Worsten van Babel zijn via A Million Faces te boeken als acteur, boyband, presentator, kok, culinair expert, host of dagvoorzitter. Ook kunnen ze voor u filmpjes op maat maken! En lezen ze graag kinderen voor.

De agent van Worsten van Babel is Sanne Heeremans. Neem vrijblijvend contact op via sanne@amillionfaces.nl

Presentator, Programmamaker, Muzikant, Komiek

Daan Boom

Daan Boom (Utrecht, 12 november 1989) is programmamaker, muzikant en komiek. Vanaf zijn dertiende is Daan al bezig met theater en het maken van programma’s. In 2008 won hij samen met zijn vrienden de nationale Kunstbendeprijs met absurdistisch cabaret. Van 2010 tot 2013 tourde Daan met muzikaal cabaretier Hans Liberg. Hij speelde als sidekick in zijn show, schreef teksten en regisseerde ze.

Daan is samen met zijn drie jeugdvrienden het programma Streetlab begonnen. Een programma waarin zij allerlei sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie. In 2014 verscheen het programma ‘Streetlab’ voor het eerst bij de KRO-NCRV op NPO 3. Met dit programma werden zij in 2015 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Tijdens het programma Streetlab hebben de vier vrienden geprobeerd internationaal door te breken als boyband genaamd Side2Side. Hierbij deden ze mee aan Das Supertalent, de Duitse variant van Holland’s Got Talent. Dat Daan muzikaal is laat hij ook zien met zijn deelname aan het derde seizoen van Maestro. Een programma waarin acht BN’ers zonder ervaring een orkest gaan dirigeren.

In 2017 presenteert Daan naast vier andere presentatoren het programma ‘Hotel Romantiek’ voor de KRO-NCRV, waar twaalf alleenstaande mannen en vrouwen op zoek naar liefde afreizen naar Zwitserland. In 2018 is Daan samen met Tim Senders begonnen met het presenteren van het programma ‘Betreden Op Eigen Risico’. Een jeugdprogramma waarin er een bucketlist wordt opgesteld met dingen die kinderen altijd al hebben willen doen, elke aflevering staat er iets uit die lijst centraal. In 2019 maakt Daan de succesvolle realityserie Kelderklasse 15 voor het YouTubekanaal van NPO3. Daan werkte hard aan zijn eigen theatershow 'De Eerste' die op 4 november 2019 in première ging. Zijn show stopt abrupt door de coronacrisis en dan besluit Daan om muziek te maken vanaf zijn zolderkamer. Zijn "zolderkamerconcertjes" werden een grote hit tijdens de crisis. Daan had nog 1 grote droom: Rapper worden. Deze droom is uitgekomen in de vorm van “The Dean”. Daan heeft met The Dean meerdere nummers uitgebracht en heeft een eigen clubtour gehad.

De agent van Daan is Romée Krakeel. Neem vrijblijvend contact op via romee@amillionfaces.nl

Komiek, Presentator

Edson da Graça

Deze Kaapverdiaanse Amsterdammer (1981) is al jarenlang een vast gezicht in het comedy circuit. Wat hem uniek maakt? Hij staat bekend als één van de meest energieke comedians in Nederland. Hij spreekt niet alleen met woorden, maar ook met zijn lange lijf en zijn talloze blikken. Met tomeloze energie raast hij door het podium, grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los tot je ongecontroleerd aan het schudden bent van het lachen.

Nadat hij te gast was bij de ‘Slimste mens’ in 2018 is hij ook in TV land niet onopgemerkt gebleven. Zo presenteerde hij kinderprogramma’s zoals ‘Willem Wever’, ‘Nieuwe Baasjes’ en het spraakmakende programma ‘Gewoon.Bloot.’

Dat Edson een veelzijdige presentator is bewijst hij met zijn serie ‘Uit het rood', een Human interest programma waarin hij mensen met hoog opgelopen schulden een duw in de juiste richting probeert te geven. Een serie die hem erg aan het hart gaat, omdat hijzelf ook jarenlang in de schulden heeft gezeten.

Edson staat in de startblokken van zijn carrière. Met zijn rol als jurylid naast Chantal Janzen, Dan Karaty en Marc-Marie Huijbrecht is hij te zien in ‘Hollands Got Talent’ op RTL4. Samen met Anita Witzier maakt hij het programma ‘Festival van de Liefde’ voor de KRO-NCRV op NPO1. Zelfs André van Duin ziet Edson zijn talent en geeft Edson de ruimte om Heel Holland Bakt Kids van hem over te nemen. Edson heeft getekend bij RTL en is de presentator van het grote studioprogramma van RTL4: 'The Floor'.

Daarnaast maakt hij sinds oktober 2022 samen met Quinty Misiedjan en Soundos El Ahmadi de podcast BIMS, waar zij elke donderdag de leukste verhalen uit de bijlmer delen op Podimo!

We gaan nog veel van Edson horen, dit is pas zijn begin.

De agent van Edson is Romée Krakeel. Neem vrijblijvend contact op via romee@amillionfaces.nl

Muzikant, Kunstenaar, Online Personality

Freddy Tratlehner

Freddy Tratlehner (Amsterdam, 18 april 1983) is multi-disciplinair kunstenaar en muzikant. Freddy (ook wel bekend als Vjeze Fur) zat op de Rietveld Academie in Amsterdam waar hij studeerde aan de afdeling van de beeldende kunst. Met de muziekformatie de Jeugd van Tegenwoordig bracht hij het nummer ‘Watskeburt?!’ uit en behaalde de nummer één positie in de Nederlandse lijsten. Het viertal trad dat jaar overal op en hun debuutalbum ‘Parels voor de zwijnen’ luidde een tijdperk van hits in.

Na een jaar er tussenuit geweest te zijn studeerde Freddy in 2007 af aan de kunstacademie. Het album ‘De Machine’ kreeg lovende kritieken en vanaf dat moment is De Jeugd Van Tegenwoordig niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Zij zijn één van de grootste Nederlandse acts en te zien op alle grote poppodia en festivals in Nederland en België. In 2022 richt hij met zijn vriend Job de Jong de Job en Friend band op.

Freddy’s interesses liggen in de beeldende kunst, muziek, mode en koken. Bij alle elementen staat het creëren centraal. Samen met de Jeugd van Tegenwoordig heeft hij meerdere samenwerkingen met kledingmerken en heeft hij een aantal freelance interviews voor de Vogue gedaan. Freddy heeft meegedaan aan meerdere kunstexposities in gerenommeerde galeries en had een eigen menswear kledinglijn genaamd TRATLEHNER.

De passie voor eten heeft hij van huis uit meegekregen, zijn vader is chefkok geweest. Freddy houdt ervan om te koken en te eten. Op zijn Instagram maakt hij regelmatig in eigen stijl hilarische kookvideo’s genaamd Lekker Fred en september 2019 kwam zijn kookboek Lekker Fred als tweede de Bestsellerlijst binnen. Dit boek werd opgevolgd door “Lekker Fred in het land”.
In 2021 kwam Freddy met een merchandise genaamd Lekker Fred waar hij ecologische T-shirts en Hoodies verkoopt met typiche Vjèze Fur teksten.In 2022 is hij één van de VIPS in het programma: “Celebrity Masterchef" en in 2023 gaat hij voor 3 op Reis naar Italië.

De agent van Freddy is Iris Blom. Neem vrijblijvend contact op via irisblom@amillionfaces.nl

Presentator, actrice

Holly Mae Brood

Holly Mae Brood (28) is actrice, presentator, danseres en zangeres. Ze danste vanaf haar zesde bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts en studeerde aan de hbo dansacademie als allround artist. Als danseres trad ze op bij het Junior Songfestival, ze zong bij Kinderen voor Kinderen en later voor het Musical Awards Gala en Musicals in Concert in de Ziggo Dome. Haar acteertalent werd tijdens de opleiding ontdekt door castingdirectors, waarna ze in 2015 in haar eerste speelfilm Sneekweek speelde en vervolgens de musical-film Hart Beat. Beide films werden een groot succes. In 2016 maakte ze haar opwachting als Amy Kortenaer in GTST, waarna ze daarna 3 seizoenen te zien was in de eerste Videoland-serie Nieuwe Tijden.

Op televisie deed Holly Mae in 2017 mee aan het zangprogramma It Takes Two voor RTL4. Een jaar later won ze samen met haar vriend Soy Kroon het populaire dansprogramma Dance Dance Dance, waarin haar passie voor dansen weer aangewakkerd werd. Ze speelde in The Christmas Show in de Ziggo Dome en in datzelfde jaar maakt ze voor het eerst kennis met haar presentatietalent bij het online-RTL platform Concentrate.

In de jaren daarna speelt ze rollen in veel films als All You Need Is Love, Bella Donna’s, Mannen van Mars en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn. Ook pakt ze de hoofdrol in de spannende Videoland-serie DARE en in de bioscoopfilm Vals.

Holly Mae presenteert sinds 2019, inmiddels al vier seizoenen het populaire Videoland programma Love Island. Daarnaast presenteerde ze het Videoland-format Hollands Next Make-Over.

In 2019 speelde ze dagelijks in het DeLaMar theater in de David Bowie-musical Lazarus, geregisseerd door Ivo van Hove. Daarnaast speelt ze de rol van Kelly in het tweede en derde seizoen van Meisje van Plezier voor Videoland en ze was een van de drie verraders in het eerste tv-seizoen van De Verraders. Holly Mae speelt de hoofdrol als vrouwelijke hacker Mel in de eerste Nederlandse Netflix-original actiefilm: The Takeover die wereldwijd te streamen is. De film stond zelfs op nummer 1 in de Netflix Top 10 wereldwijd! Ook speelde ze in 2022 in de bioscoopfilm Foodies, verscheen ze in vier andere films en series waaronder een hoofdrol in The Break-Up Club en zong, danste en speelde ze in de musical-film Net Als In De Film.

Holly Mae is op dit moment te zien in de nieuwe Videoland-serie Hockeyvaders en vanaf 8 april is ze op RTL4 vaste teamcaptain naast Jeroen van Koningsbrugge in het nieuwe muziek-programma Alles is Muziek.

De agent van Holly Mae Brood is Iris Blom. Neem vrijblijvend contact op met Iris via irisblom@amillionfaces.nl

Presentator

Jan Versteegh

Jan is een echte spelletjes fanaat, hij speelt thuis altijd het zelfbedachte Scrummikub; een mix van Rummicub en Scrabble. En heeft met veel plezier meegedaan aan tv programma's waar veel spelelementen in zitten. Zo zat hij in 2014 in de finale van De Slimste Mens en in 2018 was hij 'de Mol' in Wie Is De Mol. Ook blijkt Een verborgen talent blijkt zingen te zijn. In 2016 deed hij mee aan het RTL programma, It Takes Two en won!

Bij zijn overstap naar Talpa Network kon hij zijn spelletjeshart ophalen. Hij blies het welbekende programma Lingo nieuw leven in en is daarmee nog steeds dagelijks op televisie. Hij maakte diverse programma's en spelshows als De Gordon tegen Dino-show, Echt Waar en Iedereen is van de wereld. Eind 2020 presenteerde hij zijn eigen programma Klein Maar Fijn te, waar Jan op zoek gaat naar de beste miniatuurbouwer van Nederland, een programma wat hij nog steeds maakt!. Samen met Wendy van Dijk presenteerde hij het 3 daagse live programma ‘De Dansmarathon’, waarin koppels 50 uur lang dansen voor een geldprijs. Jan is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse televisielandschap. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en energie weet hij velen te raken. Niet alleen op televisie, maar ook met zijn podcast heeft hij de lachers op zijn hand. Samen met Rámon Verkoeijen gaat Jan wekelijks op zoek naar het beste dat ons land te bieden heeft op gastronomisch gebied in zijn podcast: De Beste Smaak van Nederland. Een lang gekoesterde droom is uitgekomen, hij speelde zijn eerste hoofdrol in de film: Het Hart Op de Juiste Plek. En vervulde vol overgave de rol van schurk Mats in de nieuwe Sinterklaasfilm, die een Gouden Film ontving.

Naast mediaman is Jan vooral ook vader, jarenlang schreef hij zijn avonturen en perikelen op als columnist voor de Ouders van Nu. Daar is nu een eind aan gekomen, zijn kinderen zijn geen baby’s meer. Hoog tijd om onder andere deze mooie verhalen te bundelen in een cadeauboek voor aanstaande vaders: Doodmoe en Dolgelukkig. Dat in november 2022 in de winkels ligt. Er zijn verhalen genoeg, want hij tikt ook columns voor Linda.nl

Sinds dit jaar is Jan de nieuwe presentator van het programma: Kinderen Kopen Een Huis, waarbij de ouders niet bepalen waar ze gaan wonen, maar de kinderen zelf!

Foto credits: William Rutten
Presentator, Radio-DJ

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga (Gouda, 12 juli 1986) is presentatrice en radio DJ. In het najaar van 2012 weet Marieke het zeker: ze wil van presenteren haar werk maken! Op dat moment werkt ze bij Hyves en maakt ze reisprogramma’s in onder andere Dubai. Na een jaar wordt Marieke toegelaten tot Q-college: het opleidingstraject van Qmusic. Ze wordt de winnaar en krijgt haar eigen nachtprogramma. In de zomer van 2016 wordt Marieke benaderd om Luuk Ikink op te volgen in RTL Late Night. Na een jaar bij RTL Late Night te hebben gestaan is het tijd voor nieuwe avonturen en gaat Marieke aan de slag bij RTL Boulevard.

Naast presenteren heeft ze ook haar competitieve kant kunnen laten zien in programma’s als Expeditie Robinson en It Takes Two. Waar ook haar scherpe en eerlijke humor zo in naar voren kwamen. Het Nederlandse publiek omarmt Marieke en ze wint de Talent Award van de Televizier Ring Gala 2018. Na Expeditie zien we haar in het panel van de RTL Gezondheidstest, presenteerde ze het programma ‘Adam Zoekt Eva VIPS’ en ‘Crime Desk’. Ze is teamcaptain in ‘Fout Maar Goud’ en pannellid in het succesvolle ‘I Can See Your Voice’.

Sinds 2018 mag Marieke zich weer officieel radio DJ van Qmusic noemen en presenteert zij samen met Mattie Valk de ochtendshow: Mattie & Marieke. Kortom, een droom die uitkomt, het combineren van haar eigen radioshow en haar televisie carrière. Al drie jaar op rij won Marieke de Zilveren RadioSter voor beste vrouwelijke dj! Met in 2021 als kers op de taart de Gouden RadioRing met de ochtendshow Mattie en Marieke.

Inmiddels is Marieke gestopt als presentatrice bij RTL Boulevard zodat ze zich breder kan richten op het presenteren van andere RTL programma’s. Met succes, want naast I Can See Your Voice presenteert Marieke in 2023 haar eerste eigen grote show: Alles Is Muziek. Een hilarisch format waarbij er door teams wordt gestreden om diverse voorwerpen, waar ze uiteindelijk een popliedje mee moeten na spelen. Zonder èchte instrumenten! In 2023 kreeg Marieke ook de grootste rol van haar leven, ze werd moeder van zoon Jip!

De agent van Marieke is Lisa Post. Neem vrijblijvend contact op via lisapost@amillionfaces.nl

Foto credits: William Rutten

Presentator, Programmamaker, Dichter

Tim Hofman

Tim Hofman (Vlaardingen, 9 juli 1988) is presentator, programmamaker en schrijver. Daarnaast deelt Tim dagelijks zijn kijk op politiek en maatschappij met zijn volgers op Instagram (594.000) en Twitter (270.300).

Op 1 januari 2011 wordt Tim Hofman toegelaten tot de BNN University en datzelfde jaar begon hij als presentator bij BNN. Enkele hoogtepunten van Tim’s televisie carrière zijn de reis-documentaires voor ‘Trippers’, en human interest programma’s zoals ‘Je Zal het Maar Hebben’. Daarnaast is Tim een graag geziene talkshowgast en was hij geregeld tafelheer bij ‘De Wereld Draait Door’, ook won hij in 2016 ‘Wie Is De Mol?’. Tim reisde voor z’n werk de hele wereld over. Hij maakte reportages over drugsbendes, bezocht de KKK en bevrijdde met Free A Girl kinderen uit handen van mensenhandelaren. In 2016 verscheen het succesvolle YouTube-kanaal/programma BOOS.

In 2017 brengt Tim bij Meulenhoff zijn eerste dichtbundel ‘Gedichten van de broer van Roos uit’, in 2019 volgde ‘Grappig Jammer’. In totaal zijn er 55.000 van zijn dichtbundels verkocht en deed hij de Jan Terlouw lezing in 2020.

Sinds 2013 wint Tim geregeld prijzen, waaronder tien Beste Social Media Awards, twee SpinAwards en twee TV Beelden. Ook won Tim in 2020 hattrick op het Gouden Televizier Ring voor de categorieën Gouden Televizier-Ring, Televizier-ster Presentator en Televizier-Ster Online-videoserie.

Op 11 december 2018 bood Tim de tweede kamer een burgerinitiatief aan voor een nieuw kinderpardon, dit initiatief bestond uit ruim 250.000 handtekeningen die waren verzameld met de BOOS documentaire die hij samen met BNNVARA maakte: ‘Terug Naar Je Eige Land’. In januari 2019 bereikt de coalitie een akkoord betreft het kinderpardon.

In 2022 kwam BOOS met de nu al historische uitzending omtrent het vermeende seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Met deze spraakmakende aflevering won het team vele awards waaronder de Zilveren Nipcow schijf en de Televizier Ster Impact. Tim werd dit jaar gekroond tot Journalist van het Jaar, meest invloedrijke persoon in de media en won wederom de Televizier Ster Presentator. Naast BOOS (momenteel 918.000 abonnees), presenteert Tim bij BNNVARA programma's als ‘Over Mijn Lijk’ en ‘Pak de Macht’. In april 2023 heeft BOOS ook De Tegel gewonnen, de belangrijkste journalistieke prijs!