AMF Agency

#AWARDS

/

#ASHTAG AWARDS 2018: A Million Faces valt in de prijzen!

Op 17 december was het weer zover: de Hashtag Awards! Hierin ontvangen de meest originele videoproducenten een prijs. De Hashtag Awards werden voor de tweede keer uitgereikt, dit jaar vond het plaats in De Duif te Amsterdam. En jawel, wij waren hierbij aanwezig!

Tim Hofman won een Hashtag Award voor zijn documentaire ‘Terug Naar je Eige Land’ van zijn serie #BOOS. Deze veelbesproken documentaire gaat over uitgeprocedeerde asielkinderen en de confrontatie die Tim aangaat met de landelijke politici met betrekking tot het kinderpardon. Hij werd terecht beloond met een Hashtag Award voor de Beste Online Video!

De Award voor Best New Creator ging naar onze Freddy Tratlehner! Binnen no time had hij door zijn vernieuwende kookfilmpjes 87K volgers op Instagram. Hierin maakt hij samen met speciale gasten als Ron Blaauw de heerlijkste gerechten klaar: #lekkerfred.

A Million Faces is ontzettend trots op deze talenten en alles wat zij nog gaan maken, dus wij zouden zeggen: tot volgend jaar Hashtag Awards!