Zowel Daan Boom als Freddy Tratlehner zijn dit jaar genomineerd voor Esquire’s Best Geklede Man 2018.

Ook dit jaar kiest Esquire op 6 december weer de Best Geklede Man van het jaar. Voorgaande jaren waren oa Klaas Dijkhoff en Achmed Akkabi winnaars van deze prestigieuze fashionprijs.

Stemmen kan op de website van Esquire. 

Freddy Tratlehner

Best Geklede Man

”Ik vind het vet als mijn outfits op het randje van chic en belachelijk balanceren. Dat mensen denken: hè, wat heeft hij nou weer aan? – zonder dat het aanstellerig wordt. Door jarenlange ervaring vind je die balans. Maar als ik optreed, mag het wat uitbundiger. Dan sta je toch een beetje op een afstandje. De nummers die we maken bij De Jeugd zijn een allegaartje van muziekstijlen, maar bij elkaar klopt het gewoon. Dat is ook zo met mijn stijl.”

Daan Boom

Best Geklede Man

”Mijn vriendin en ik bedenken in de avond wat ik de dag erna zal aantrekken, omdat we het leuk vinden om het over kleding te hebben. We zijn er veel mee bezig. Mijn stijl beschrijf ik als eclectisch. Die is heel breed en eigenlijk niet te definiëren. Het liefst draag ik altijd pakken, maar ik kleed me ook sportief. Een outfit die ik op dit moment veel draag, is een chique trainingsbroek met een overhemd, jasje en loafers.”