Wij zijn op zoek naar een fulltime HBO/WO stagiair, die voor minimaal 5 maanden beschikbaar is vanaf (het liefst) per direct uiterlijk 1 septemper 2017. Spontaniteit, flexibiliteit en een goede communicatieve vaardigheid, met name een goede beheersing van de Nederlandse taal, zijn zeer belangrijk. Belangrijk is dat je digitale kennis hebt en een rijbewijs is een pre.

Ben je een multitasker, stress bestendig en sterk in communicatie en marketing: dan is deze stage iets voor jou! Tijdens deze stage ondersteun je in de communicatie en management van Creative Connectors. Creative Connectors is een agentschap voor creatieve talenten in de media-entertainmentbranche. Wij doen het management van o.a. Jan Versteegh, Geraldine Kemper, Tim Hofman, Britt Dekker, Tess Milne, Gwen van Poorten en Linda Hakeboom.

Werkzaamheden tijdens de stage periode zijn o.a.:

  • PR werkzaamheden t.b.v. de talenten (interviews, fotoshoots)
  • Administratieve ondersteuning op het gebied van financiën/facturen
  • Voorstellen van nieuwe gezichten/presentatoren aan klanten
  • Onderhouden van klantcontact voor lopende projecten
  • Dagelijkse ondersteuning diverse taken kantoor (voorraadbeheer, correspondentie)

Wat bieden wij?

Je werkt in een fijne werkomgeving en komt terecht in een jong en dynamisch team. Er is veel ruimte voor initiatieven en zelfontwikkeling.

Per maand ontvang je €250 stagevergoeding.

Ben je snel full-time beschikbaar en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je cv en je motivatiebrief naar info@creativeconnectors.nl