Ben je een multitasker, stress bestendig en sterk in communicatie en marketing: dan is deze stage iets voor jou!

Creative Connectors is een agentschap voor creatieve talenten in de media- entertainment branche. Het bureau is in 2007 opgericht door Lenneke van Ingen, vanuit de wens om jong talent in de film en televisie wereld te helpen hun hoofd boven het maaiveld uit te steken en daar te houden. Wij vertegenwoordigen exclusief een aantal talenten waarin wij geloven.

A Million Faces Agency is ook een agentschap waar veel jonge nieuwe talenten onder vallen. Ook hierbij zijn het talenten waarin wij geloven en hierin zij wij iets meer gericht op influencers.

Wat doen wij dan voor onze talenten?

 • Onderhandelen over contracten en honoraria, zorgen voor de kleine lettertjes.
 • Carrièreplanning, samen uitvogelen waar je eigenlijk naar toe wil en hoe dat te bereiken.
 • Kennis & Netwerk, ons uitgebreide netwerk inzetten om je verder te helpen.
 • PR & Marketing, zorgen dat je op de juiste manier in de spotlight staat als dat nodig is.
 • Agendabeheer, zorgen dat je altijd weet wanneer je wat moet doen.
 • Conceptontwikkeling, concepten op maat bedenken om kansen te genereren.
 • Coaching, oftewel iemand bij wie je je ei kwijt kan, om je op te beuren, je item of script tegen aan te houden of een nieuwe richting mee te bepalen als je even vast zit, zodat je niet altijd je moeder hoeft lastig te vallen.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Ben je een multitasker, stress bestendig en sterk in communicatie en marketing: dan is deze stage iets voor jou! Tijdens deze stage ondersteun je in de communicatie en management van Creative Connectors. Creative Connectors is een agentschap voor creatieve talenten in de media-entertainmentbranche. Wij doen het management van o.a. Jan Versteegh, Geraldine Kemper, Tim Hofman, Britt Dekker, Tess Milne, Gwen van Poorten en A Million Faces Agency is een agentschap voor talenten in de mediabranche en influencers, denk aan: Anna Nooshin, Yara Michels, JayJay Boske, Gierige Gasten, De Worsten van Babel en Kay Nambiar.

Werkzaamheden tijdens de stage periode zijn o.a.:

 • PR werkzaamheden t.b.v. de talenten (interviews, fotoshoots)
 • Administratieve ondersteuning op het gebied van financiën/facturen
 • Voorstellen van nieuwe gezichten/presentatoren aan klanten
 • Onderhouden van klantcontact voor lopende projecten
 • Dagelijkse ondersteuning diverse taken kantoor (voorraadbeheer, correspondentie)

Profiel werknemer

Wij zijn op zoek naar een fulltime HBO/WO stagiair(e), die voor minimaal 5 maanden beschikbaar is vanaf half februari 2018.

Spontaniteit, flexibiliteit en een goede communicatieve vaardigheid, met name een goede beheersing van de Nederlandse taal, zijn zeer belangrijk. Belangrijk is dat je digitale kennis hebt en een rijbewijs is een pre.

Wat bieden wij

Je werkt in een fijne werkomgeving en komt terecht in een jong en dynamisch team. Er is veel ruimte voor initiatieven en zelfontwikkeling.

Per maand ontvang je €250 stagevergoeding.

Ben je vanaf februari 2018 full-time beschikbaar en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je cv en je motivatiebrief naar info@creativeconnectors.nl