Jan Versteegh is hét gezicht van het nieuwe entertainmentprogramma 6 Inside op SBS6! Naast Albert Verlinde is Jan elke werkdag te zien als presentator van het nieuwe programma.

In 6 Inside behandelen zij tussen zes en zeven uur de actualiteit op het gebied van entertainment, crime en royalty. Bij hen aan tafel zitten iedere dag Insiders die hun uitgesproken mening geven. Onder aanvoering van Jan Versteegh bespreken de Insiders aan tafel wat Nederland diezelfde dag bezighield.

Jan Versteegh over het nieuwe programma: “6 Inside is een vrolijk, dynamisch begin van de avond, waarin Albert en ik en twee dagelijks wisselende insiders alle actualiteiten op het gebied van entertainment, (social) media, lifestyle, crime, mode en royalty bespreken.”

Albert Verlinde vult aan: “De gesprekken aan onze tafel zijn vrolijk, scherp, meelevend en zitten boordevol inside informatie waarbij uitgesproken meningen niet geschuwd worden. Als kijker word je niet alleen helemaal bijgepraat, je wordt ook geprikkeld door de Insiders aan tafel.”

6 Inside is iedere werkdag te zien om 18:00 op SBS6!