Onze talenten zijn te zien op social media, TV, YouTube, maar ook in tijdschriften en nieuwsbladen! In deze maandelijkse blog ‘MAGAZINE’ geven wij jou een kijkje in de bladen waar onze talenten die maand in hebben gestaan.

Covergirls

Hoe gaaf! Deze maand staan twee van onze talenten op de cover. Op de voorkant van de VIVA was Lizzy van der Ligt te zien en Anna Nooshin stond op de cover van de Glamour!

whatsapp-image-2016-10-20-at-10-56-29                    whatsapp-image-2016-10-20-at-10-59-31

Fashionista

In de Fashionista van oktober stonden Femke van Leeuwen en Kaj van der Ree. Fashionista vroeg ze het hemd van het lijf! Femke gaf het tijdschrift een kijkje in haar kledingkast en Kaj van der Ree vertelde alles over zijn YouTube-kanaal, ZU5E en onzekerheden.

whatsapp-image-2016-10-20-at-11-13-16                    whatsapp-image-2016-10-20-at-11-16-55

Taart.

Dit jaar bestaat HEMA 90 jaar! Gefeliciteerd! Speciaal hiervoor heeft Linda Magazine voor HEMA het tijdschrift TAART. gemaakt! Onze Miljuschkaw vertelde in ‘Bakken maar’ het recept van haar twee lievelingstaarten! Ook onze Kay Nambiar stond in deze speciale editie. In ‘Heel Holland Jat’ vertelden 6 BN’ers over wat ze ooit gestolen hebben bij HEMA.

mil                   kayy

VIVA & Hitkrant

Niet alleen onze talenten staan in magazines, ook onze collega’s zijn er in te vinden! Deze maand stond Talisia in de VIVA. Ze vertelde welke talenten je absoluut in de gaten moet houden. Hierin sprak ze onder andere over Nanne Meijer en Eva Cleven. Onze Kay stond niet één, maar twee keer in een magazine! Voor Hitkrant had Kay een interview over zijn nieuwe programma ‘Queens Of The Jungle’. Vanaf 12 oktober is dit programma wekelijks te zien bij SBS6!

whatsapp-image-2016-10-20-at-11-42-52                      kayx

Spot jij een van onze talenten in jouw favoriete magazine? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@amillionfaces.nl.

Veel leesplezier!