Onze talenten zijn te zien op social media, TV, YouTube, maar ook in tijdschriften en nieuwsbladen! In deze maandelijkse blog ‘MAGAZINE’ geven wij jou een kijkje in de bladen waar onze talenten die maand in hebben gestaan.

LINDA.Meiden

Sexy! Op de cover van de nieuwe LINDA.meiden staat een spannende foto van onze Lizzy van der Ligt met rapper Dio. Binnenin een leuk interview met de twee over social media. Ook in dit nummer: een superleuk interview met de chick met ‘beauty & brains’ Quinty Misiedjan. Ook van haar zijn prachtige foto’s gemaakt, kijk haar shinen!

                     

                      

Playboy

Met de prachtige foto’s en het leuke interview zet Gwen van Poorten de sexyness van de maand door. Onze verleidelijke Gwen beantwoord 20 vragen over zichzelf (inclusief een paar hele pikante). Lezen dus!

                    

Volendamse vreugde 

Dan iets heel anders: vis! De trotse Volendamse Geraldine Kemper praat in het nieuwe Visculinair magazine over vis, eten en natuurlijk Volendam. Of het door Geraldine of de praatjes over eten komt weten we niet, maar het water loopt je in de mond!

Gwen Middleton

Eén ding wat bewezen is: Gwen van Poorten is van alle markten thuis. Naast haar sexy shoot in de Playboy, straalt ze als Kate Middleton in de Beau Monde. In de rubriek ‘Make Over’ werd Gwen omgetoverd tot de Britse prinses. En wat is ze mooi!

                    

Doorbijter Eva 

Eva Cleven staat in de rubriek ‘doorbijters’ in de Glamour en niets is minder waar. Eva vertelt over hoe ze impulsief bij ‘Het Klokhuis’ solliciteerde en als onervaren presentatrice het ‘Gouden Kalveren Gala’ presenteerde. Ofcourse she kicked ass. Hiernaast is ze natuurlijk ook gewoon een prachtig plaatje, look at her!

Heb jij MAGAZINE #2 al gelezen?

Spot jij een van onze talenten in jouw favoriete magazine? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@creativeconnectors.nl.

Veel leesplezier!