Onze talenten zijn te zien op social media, TV, YouTube, maar ook in tijdschriften en nieuwsbladen! In deze maandelijkse blog ‘MAGAZINE’ geven wij jou een kijkje in de bladen waar onze talenten die maand in hebben gestaan.

&C & …

Chantal Janzen komt met het nieuwe platform &C en in het eerste magazinenummer schitteren twee van onze talenten.

Anna Nooshin vertelt over haar make-up routine waar ze maar liefst 40 minuten over doet! Eerlijk is eerlijk, met of zonder make-up: Anna is prachtig.

Later in het nummer verschijnt Geraldine in haar sexy pyjama en vertelt ze alles over haar slaaproutines en slaapkamergeheimen. Teaser: iets met Ali B en een auto stelen…

     

Boekennieuws

Er komende spannende tijden aan in de boekenwereld met de komst van Het PaardenpraatTV Doeboek van Britt en Esra. Het boek staat vol met leuke verhalen, tips, tricks, posters en puzzels. Het meest complete boek op paardengebied!
Het PaardenpraatTV Doeboek komt in juni uit!

Miljuschka The Warrior Princess 

Deze maand in de make-over van Beau Monde: Miljuschka Witzenhausen. Onze Miljuschka wordt omgetoverd van keukenprinses tot ‘warrior princess’. Xena en powervrouw Miljuschka zijn wat ons betreft de perfecte match. & how she rocks the looks!

Kay’s love & life

In dezelfde Beau Monde een superleuk interview met Kay Nambiar. Zo vertelt hij hoe hij omgaat met liefdesverdriet en wat zijn ultieme geluksmomenten zijn. Daarnaast een boel mooie foto’s van de knappe Kay, het oog wil ook wat hè.

     

Linda’s brillen

In de bijlage van de Telegraaf, Media Planet, vertelt Linda over haar liefde voor opvallende brillen: “Een bril is net als een tattoo; iets heel persoonlijks op je lichaam”.

     

Boss Lady Anna

Daar is Anna nog een keer! Dit keer als de ‘boss lady’ die ze is in het Tribu-te magazine. Ze vertelt wat ze allemaal doet en waarom haar nekharen overeind gaan staan bij het woord ‘Social Influencer’.

Tim 

Last but not least, het tranentrekkende stuk van Tim in een uitgave van het Xenia Hospice in Leiden. Hij vertelt over zijn bijna dood ervaring en hoe de dood van een ander zijn leven veranderde.

Heb jij MAGAZINE #3 al gelezen?

Spot jij een van onze talenten in jouw favoriete magazine? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@creativeconnectors.nl.

Veel leesplezier!