De Beste Social Awards komen eraan! op 8 juni worden de koningen en koninginnen van de social media wereld gekroond. Van de beste BN’er tot de leukste inhakers en de grootste blunders: niets wordt over het hoofd gezien. Dit jaar worden er zelfs Business Awards uitgereikt. Organisaties hebben hun beste werk kunnen inzenden, en worden beoordeeld door een deskundige jury. Hier kunnen we dan ook niet op stemmen.

Onder de bekroonde royals zullen natuurlijk zeker talenten van ons zitten: de nominaties liegen er niet om.

Zo is Concentrate met PROJECT C voor een Business Award voor Beste Video genomineerd. In deze video verschijnen veel van onze sterren die eigenlijk de essentie van De Beste Social Awards laten zien. Grote kansmaker dus! PROJECT C is hiernaast óók genomineerd voor de “gewone” Beste Social Award voor Beste Video!

Ook voor een Business Award genomineerd: Rijk en Quinty voor Beste Story met de Vodafone Snapchat Crew.

Dan nu de awards waar we op kunnen stemmen! Onze Tim is als Beste BN’er genomineerd. Na het succes van #BOOS, De Stembus, Gedichten van de broer van Roos en AL het andere waar drukke Tim zich mee bezig houdt, kon dit natuurlijk niet anders. Net zoals dat het niet anders kan dat Tim ook nog eens met #BOOS genomineerd is voor Beste Youtuber. En of dit nog niet genoeg was, kan Tim ook in de prijzen vallen als Beste Snapchatter. 3 NOMINATIES!

Ons Quinsding is ook genomineerd voor beste Snapchatter omdat ze regelmatig gewoon heel erg grappig is.

Dus waar wacht je nog op?! Stemmen kan tot 22 mei via deze link. DOEN!