Ben jij een zelfstandige duizendpoot en een ware rots in de branding? Heb jij affiniteit met de media en verder alles altijd tot in de puntjes geregeld?

Word jij de nieuwe fulltime Office -en Finance Manager bij A Million Faces?

A Million Faces is een castingbureau en een agentschap voor toonaangevende, creatieve presentatoren, YouTubers en influencers, waaronder: Jan Versteegh, Tim Hofman, Geraldine Kemper, Britt Dekker, Kaj Gorgels en Marieke Elsinga.

Functieomschrijving & werkzaamheden

  • Agendabeheer

  • Organiseren van netwerkborrels en teamuitjes

  • Het uitvoeren van PA-taken voor directie en talenten

  • Administratieve ondersteuning op het gebied van financiën/facturen/contracten

  • Dagelijkse ondersteuning diverse taken kantoor (bestellen van kantoorartikelen, boodschappen, relatiegeschenken en de voorraden hiervan beheren)

  • Het kantoor netjes en representatief houden zodat iedereen een prettige werkplek heeft

  • Eerste aanspreekpunt zijn voor medewerkers over alles wat met het kantoor te maken heeft

  • Ophalen, ontvangen en verzorgen van bezoek

Wie wij zoeken
We zijn opzoek naar een actieve, verantwoordelijke en gezellige aanpakker. We vinden het fijn als je communicatief sterk bent, initiatief neemt, nauwkeurig werkt, feeling met cijfers en excel hebt en flexibel bent.

Wat wij bieden?
Een fijne werkplek in Amsterdam-Noord waar ruimte is voor initiatieven en zelfontwikkeling. Je komt terecht in een jong team met ontzettend gezellige collega’s. En dat is nog niet eens alles.. Komt ‘ie hoor! Een dakterras, een Mac van de zaak, iedere dag gezellig lunchen met alle collega’s, flexibiliteit, zo nu en dan een borrel met collega’s… Oh en iedere vrijdagochtend ben je vrij!

Start: maandag 3 februari 2020

Mail jouw motivatie en CV naar romee@amillionfaces.nl onder vermelding van ‘Vacature Office Manager’.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>