Word jij de nieuwe casting stagiair(e) bij A Million Faces?

Omschrijving bedrijf

A Million Faces is hét castingbureau voor acteurs, presentatoren, televisie kandidaten en figuranten en beschikt over een ruime database.

Wij casten voor commercials, televisieseries, tv-programma’s, reality-tv, scripted reality, commercials, films en online kanalen. Wij scouten op straat voor gerichte zoekopdrachten en ondersteunen televisieredacties bij het vinden van de juiste verhalen & kandidaten.

Functieomschrijving

Ligt jouw passie bij het werken met mensen? Ben je een verbaal sterk, een teamworker en oplossingsgericht? Volg je een HBO- of WO opleiding en zoek jij een uitdagende en afwisselende stage? Dan zoekt A Million Faces jou!

Bij deze afwisselende stage draag je onder andere zorg voor het researchen, opzetten, invullen en inplannen van de castings voor diverse tv-programma’s en tv-commercials. Je bent de spin in het web van het kantoor en werkt hecht samen met alle werknemers. Je bent vrij om jezelf te ontplooien en we zijn altijd benieuwd naar jouw input en ideeën!

Werkzaamheden

  • Ondersteunen van alle lopende casting projecten.
  • Assisteren bij castings voor diverse tv-programma’s en commercials.
  • Plannen van castingdagen
  • Scouten: op allerlei locaties op zoek naar de perfecte kandidaat voor verschillende tv-programma’s of commercials
  • Administratieve ondersteuning.
  • Dagelijkse ondersteuning en diverse kantoortaken (voorraadbeheer, correspondentie)
  • Tv-kandidaten / figuranten / modellen / acteurs bellen.

Wat wij bieden?

Een fijne en gezellige werkplek in Amsterdam-Noord waar ruimte is voor initiatieven en zelfontwikkeling. Je komt terecht in een jong team met een boel ontzettend gezellige collega’s. En dat is nog niet eens alles.. Komt ‘ie hoor! Een dakterras, een Mac van de zaak, iedere dag een heerlijke lunchtafel, zo nu en dan een borrel met collega’s… Oh en iedere vrijdagochtend ben je vrij!

Start stage: september 2019

Stagevergoeding: €450 per maand op basis van fulltime

Interesse? Mail je CV en motivatie t.a.v. Marieke naar info@amillionfaces.nl