Ben jij een teamwerker, verbaal sterk, pro-actief en heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit?

Volg je minimaal een HBO-opleiding en zoek jij een uitdagende en afwisselende stage? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving

A Million Faces castingbureau cast tv-kandidaten, presentatoren, (edel)figuranten, acteurs en social influencers voor bijvoorbeeld tv-programma’s, online video’s en commercials. Zo hebben wij de casting gedaan voor grote merken als Amstel, Chio, Karvan Cevitam, ANWB, Current, Consumentenbond, Vodafone, Heineken, Koopmans, Bolletje en de postcodeloterij.

Naast commercials hebben wij ook de casting gedaan voor de Zapp series Verborgen verhalen, Het verborgen eiland, Lost in de Game en de 3Lab serie Nillionairs.
A Million Faces richt zich tegenwoordig ook op het casten van Social influencers. Zo hebben wij o.a de casting gedaan voor de online kanalen Ferzuz, Concentrate en The roof- Lipton.

Bij deze afwisselende en zelfstandige stage bij het leukste castingbureau van Nederland draag je onder andere zorg voor het researchen, opzetten, invullen en inplannen van de castings voor diverse tv-programma’s en tv-commercials. Je bent de spin in het web van het kantoor en werkt hecht samen met alle werknemers.

 

Periode

1 mei – fulltime voor een periode van minimaal 4 maanden.
*eerder of later starten is ook een mogelijkheid.

 

Werkzaamheden

  • Ondersteunen van alle lopende casting projecten.
  • Assisteren bij castings voor diverse tv-programma’s en commercials.
  • Plannen van castingdagen.
  • Scouten: op allerlei locaties op zoek naar de perfecte kandidaat voor verschillende tv-programma’s of tv-commercials
  • Administratieve ondersteuning.
  • Dagelijkse ondersteuning en diverse kantoortaken (voorraadbeheer, correspondentie)
  • Tv- Kandidaten / figuranten / modellen / acteurs bellen.

Wat bieden wij?

Je werkt in een fijne werkomgeving en komt terecht in een jong en dynamisch team. Er is veel ruimte voor initiatieven en zelfontwikkeling. Per maand ontvang je 250 euro stagevergoeding op fulltime basis.

Ben je beschikbaar vanaf de aangegeven periode en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je cv en je motivatiebrief naar jana@amillionfaces.nl.

Vermeld hierbij in het onderwerp dat het gaat om de stagevacature.