Ben jij: een teamwerker, verbaal sterk, proactief en heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit? Volg je minimaal een HBO-opleiding en zoek jij een uitdagende en afwisselende stage voor deze zomer? Dan is castingbureau A Million Faces op zoek naar jou!

Bij deze afwisselende en zelfstandige stage bij het leukste castingbureau van Nederland draag je onder andere zorg voor het researchen, opzetten, invullen en inplannen van de castings voor diverse tv-programma’s en tv-commercials. Je bent de spin in het web van het kantoor en werkt hecht samen met alle werknemers.

Periode
Vanaf september (of eerder) 2018 – fulltime voor een periode van minimaal 5 maanden.

Werkzaamheden
– Ondersteunen van alle lopende casting projecten.
– Assisteren bij castings voor diverse tv-programma’s en commercials.
– Plannen van castingdagen
– Scouten: op allerlei locaties op zoek naar de perfecte kandidaat voor verschillende tv-programma’s of commercials
– Administratieve ondersteuning.
– Dagelijkse ondersteuning en diverse kantoortaken (voorraadbeheer, correspondentie)
– Tv-kandidaten / figuranten / modellen / acteurs bellen.

Wat bieden wij?
Je werkt in een fijne en informele werkomgeving en komt terecht in een jong en dynamisch team. Er is veel ruimte voor initiatieven en zelfontwikkeling. Per maand een stagevergoeding op fulltime basis.

Ben je beschikbaar vanaf september (of eerder) en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je cv en je motivatiebrief naar info@amillionfaces.nl t.a.v. “casting stage”. Je mag je brief richten aan Julia van Maaswaal (casting director bij A Million Faces).

Meer info over AMF Casting vind je op onze website: https://amillionfaces.nl/

Groet!

Team A Million Faces