Ben jij: een teamwerker, verbaal sterk, proactief en heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit? Volg je minimaal een HBO-opleiding en zoek jij een uitdagende en afwisselende stage? Dan is castingbureau A Million Faces op zoek naar jou!

Bij deze afwisselende en zelfstandige stage bij het leukste castingbureau van Nederland draag je onder andere zorg voor het researchen, opzetten, invullen en inplannen van de castings voor diverse tv-programma’s en tv-commercials. Je bent de spin in het web van het kantoor en werkt hecht samen met alle werknemers.

Periode
Vanaf juli 2018 – fulltime voor een periode van minimaal 3 maanden (in overleg) maar bij voorkeur 6 maanden.

Werkzaamheden
– Ondersteunen van alle lopende casting projecten.
– Assisteren bij castings voor diverse tv-programma’s en commercials.
– Plannen van castingdagen
– Scouten: op allerlei locaties op zoek naar de perfecte kandidaat voor verschillende tv-programma’s of commercials
– Administratieve ondersteuning.
– Dagelijkse ondersteuning en diverse kantoortaken (voorraadbeheer, correspondentie)
– Tv-kandidaten / figuranten / modellen / acteurs bellen.

Wat bieden wij?
Je werkt in een fijne en informele werkomgeving en komt terecht in een jong en dynamisch team. Er is veel ruimte voor initiatieven en zelfontwikkeling. Per maand een stagevergoeding op fulltime basis.

Ben je beschikbaar vanaf juli en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je cv en je motivatiebrief naar julia@amillionfaces.nl t.a.v. “casting stage”.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>