De zoektocht naar de ideale man voor Gordon is begonnen. Denk jij de ware liefde te zijn voor Gordon, lees dan verder en geef je op!

Na 3 jaar vrijgezel te zijn en meerdere mislukte pogingen in de liefde, wil hij nu zijn prins op het witte paard vinden. Voor het nieuwe RTL4 programma gaat Gordon op zoek naar een man met wie hij in november het huwelijksbootje in kan stappen in Zuid-Afrika!

“Ik zoek een leuke stabiele vent zonder mental issues, die houdt van avontuur en reislustig is vrij in het leven staat en vooral van het leven houdt! Positief ingesteld is en een lach belangrijker vind dan een traan, liefst niet rookt, sportief en ondernemend is! ” aldus Gordon.

Tijdens de selectiedag kiest een panel, bestaande uit vrienden en familie, welke mannen er het beste bij Gordon passen. Er wordt alles op alles gezet om de ware liefde te vinden voor Gordon, ook krijgt hij hulp van deskundigen die op basis van wetenschappelijk onderzoek geschikte partners zullen aanwijzen.

Draaidagen: Er zullen verschillende draaidagen zijn in augustus, september en november.

Lijkt het jou leuk om te onderzoeken of er iets moois tussen jou en Gordon kan ontstaan of zie jij jezelf als de toekomstige man van Gordon? Graag alleen aanmelden als je serieus geïnteresseerd bent!