Een nieuwe directeur
We zijn heel erg trots te kunnen melden dat Talisia Misiedjan na 5 jaar trouwe dienst zal aantreden als de nieuwe directeur en aandeelhouder van de A Million Faces B.V. Talisia zal met haar kennis, visie en gulle lach voortaan de dagelijkse leiding uitvoeren.

En Lenneke dan?
Lenneke van Ingen zal zich voortaan vooral bezig houden met de groei en visie van A Million Faces en natuurlijk met yoga, mediteren, schrijven en pizza’s eten. Zij zal zich de de komende jaren richten op een versteviging van het bedrijf en de talenten die daarbij horen. Onze talenten zijn uitgegroeid tot sterke merken en wij zullen de komende jaren samen met hen doorontwikkelen, hun omzet en bereik vergroten en samen met hen nieuwe merken in de markt gaan zetten.

Castingbureau A Million Faces & Agentschap AMF Agency
A Million Faces blijft casten, blijft altijd op zoek naar nieuw talent en zal vanuit haar agentschap AMF Agency onze huidige en nieuwe talenten blijven helpen om hun merk steeds meer uit te bouwen. Niet alleen met televisie, maar ook met social media, YouTube strategie, endorsements, boeken, merchandise en events.

AMF Content
Gloednieuw is onze AMF Content tak. In de huidige markt spelen influencers een steeds grotere rol. Door de ervaring die wij hierin de afgelopen jaren hebben opgedaan fungeren wij steeds meer als een gesprekspartner in een veranderend medialandschap. Wij zoeken samen met onze talenten en onze klanten naar de juiste contentstrategie. Juist door talent direct bij de klant aan tafel te zetten creëren wij zeer succesvolle samenwerkingen. Zij weten als geen ander hoe hun fans te bereiken. Zo werken wij op dit moment samen met een groot aantal reclamebureaus, mediabureaus, producenten, televisiezenders, magazines en merken en weten we samen miljoenen mensen te bereiken met onze verhalen.

A Million Influencers?
Ook hebben wij inmiddels ons castingbestand aangevuld met ruim 5000 influencers. Naast onze bestaande talenten kunnen wij dus elke casting aanvraag op het gebied van influencers vervullen.

Benieuwd naar onze werkwijze. Stuur vooral een mailtje naar talisia@amillionfaces.nl voor een kop koffie!

Foto credits: Jesje Veling