OMG ons boek is af. Het gaat over 10 jaar A Million Faces, met tips en tricks voor als je zelf ook beroemd wil worden. Het is een uniek kijkje achter de schermen met zelfs een paar mooie scoops. Onze talenten hebben ook meegeschreven.

Ik kan bijna niet geloven dat het straks daadwerkelijk in de winkels ligt! Bloed, zweet en tranen, maar ik ben er ongelooflijk trots op. En stiekem vind ik het natuurlijk ook doodeng. Nieuwsgierig? Bestel het boek nu op Bol.com.

Liefs Lenneke

——————-

De vrouw achter Tim Hofman, Geraldine Kemper en Anna Nooshin onthult hoe je beroemd kunt worden

Lenneke van Ingen is als manager van de sterren de steun en toeverlaat van onder andere Anna Nooshin, Britt Dekker, Jan Versteegh, Tim Hofman, Geraldine Kemper, Tess Milne en Miljuschka Witzenhausen. Tien jaar geleden richtte zij het castingbureau A Million Faces op en is sindsdien één van de belangrijkste mensen in de Nederlandse showbizz.

In Hoe word ik beroemd? ontvouwt Lenneke de geheimen van succes en vertelt zij wat ervoor nodig is om op te vallen tussen de hordes ambitieuze bloggers, vloggers, presentatoren en televisie-kandidaten. Je leert ontdekken wat jou uniek maakt en hoe je dat kan omzetten in roem, glitter & glamour, krijgt praktische adviezen (hoe begin je een goed YouTube-kanaal, hoe bouw je een netwerk op en moet je je accent wel of niet afleren), maar ook tientallen hilarische anekdotes en een uniek kijkje achter de schermen van het leven van BN’ers.

• Met medewerking van BN’ers zelf!
• Van beginnen met YouTube tot meedoen aan televisieprogramma’s
• Het verhaal van een succesvolle zakenvrouw

Het boek komt in september uit en is hier nu te bestellen!