Kun je goed overweg met een camera, heb je kennis van Adobe Premiere Pro en hou je van video’s maken?

Kom dan stage lopen bij A Million Faces Content!

 

Wie zijn wij?

A Million Faces is een casting –en talent agency en wij doen het management van veel bekende Nederlanders (o.a. Tim Hofman, Geraldine Kemper, Jan Versteegh, Marieke Elsinga, Kaj Gorgels, Britt Dekker, JayJay Boske, Quinty Misiedjan en Gwen van Poorten). We zijn een jong, dynamisch, hardwerkend, maar zeer gezellig team (denk aan gezamenlijke lunch en regelmatig borrels). Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam Noord.

 

Wat ga je doen?

Het Content team van AMF houdt zich bezig met het produceren van online video content, het management van YouTube kanalen en het opzetten van commerciële en creatieve partnerships tussen merken en onze talenten. We werken onder andere voor JayJay Boske’s DAY1, Gwen van Poorten en #LekkerFred van Vjeze Fur. Per eind juni is A Million Faces op zoek naar een stagiair(e) videoproductie. Een belangrijk onderdeel hiervan is het produceren van online kindercontent en het management van een YouTube kanaal voor kinderen. Werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

  • Video’s monteren
  • Filmen
  • Beheren van YouTube kanalen

Creativiteit, flexibiliteit (geen 9 tot 5 mentaliteit) en zelfstandigheid zijn zeer belangrijk. Daarnaast is camera ervaring en het beheersen van Adobe Premiere Pro een must.

 

Stagevergoeding: €450,- op basis van fulltime

 

Nu wil je natuurlijk meteen solliciteren. Dat kan!

Stuur ons een mailtje met CV en korte motivatie t.a.v. Thijs Ahsmann naar info@amillionfaces.nl