Kun je goed overweg met een camera, heb je kennis van Premiere Pro en hou je van video’s maken?

Kom dan stage lopen bij A Million Faces Content!

Wie zijn wij?
A Million Faces is een casting –en talent agency en wij doen het management van veel bekende Nederlanders (o.a. Tim Hofman, Geraldine Kemper, Jan Versteegh, Marieke Elsinga, Kaj Gorgels, Tess Milne, Vjeze Fur, Britt Dekker, JayJay Boske, Jeroen van Holland, Quinty Misiedjan en Gwen van Poorten). We zijn een jong, dynamisch, hardwerkend, maar zeer gezellig team (denk aan gezamenlijke lunch en regelmatig borrels) en ons kantoor is gevestigd in Amsterdan Noord.

Wat ga je doen?
Het Content team van AMF houdt zich bezig met het produceren van online video’s, het management van YouTube kanalen en het opzetten van commerciële en creatieve partnerships tussen merken en onze talenten. Per februari is A Million Faces op zoek naar 2 stagiair(e)s videoproductie. Een belangrijk onderdeel hiervan is het produceren van online kindercontent en het management van een YouTube kanaal voor kinderen. Werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

  • Video’s editen
  • Filmen
  • Beheren van YouTube kanalen

Creativiteit, flexibiliteit (geen 9 tot 5 mentaliteit) en zelfstandigheid zijn zeer belangrijk. Daarnaast is cameraervaring en het beheersen van Premiere Pro een must. Aantal werkdagen is bespreekbaar!

Nu wil je natuurlijk meteen solliciteren. Dat kan!

Stuur ons een mailtje met CV en korte motivatie naar info@amillionfaces.nl