Heb je ervaring als camjo, heb je kennis van Premiere Pro en hou je van video’s maken? Solliciteer bij A Million Faces Content!

Wie zijn wij?
A Million Faces is een casting –en talent agency en wij doen het management van veel bekende Nederlanders (o.a. Tim Hofman, Geraldine Kemper, Jan Versteegh, Marieke Elsinga, Kaj Gorgels, Tess Milne, Vjeze Fur, Britt Dekker, JayJay Boske, Jeroen van Holland, Quinty Misiedjan en Gwen van Poorten). We zijn een jong, dynamisch, hardwerkend, maar zeer gezellig team (denk aan gezamenlijke lunch en regelmatig borrels) en ons kantoor is gevestigd in Amsterdam Noord.

Wat ga je doen?

Het Content team van AMF houdt zich bezig met het produceren van online video’s en het opzetten van commerciële en creatieve partnerships tussen merken en onze talenten. Per januari 2020 is A Million Faces op zoek naar een junior camjo. Je zal veel verantwoordelijkheid en creatieve vrijheid krijgen over de content die je gaat maken. 

Werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

  • Video’s editen
  • Regie + filmen tijdens draaidagen
  • Begeleiding van 1 stagiair(e) die bij AMF content stage loopt

Ervaring als camjo is zeer belangrijk, dus niet alleen camerawerk, maar het hele pakket aan competenties. Denk aan het opzetten van licht, het opzetten van de set, verantwoordelijkheid over goed geluid, regietaken, montage, kleurcorrectie en grading, audio-nabewerking en andere productionele taken. Het kunnen maken van een audiovisueel verhaal van begin tot eind is dus een must.

  • Het hebben van eigen (camera)gear is een pré, maar niet noodzakelijk.
  • Het hebben van een rijbewijs en (eigen) vervoer is een pré, maar niet noodzakelijk.
  • Het hebben van een eigen edit-set is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wat bieden wij:

Een fijne werkplek in Amsterdam-Noord waar ruimte is voor initiatieven en zelfontwikkeling. Je komt terecht in een jong team met ontzettend gezellige collega’s. En dat is nog niet eens alles.. Komt ‘ie hoor! Een dakterras, iedere dag gezellig lunchen met alle collega’s, flexibiliteit, zo nu en dan een borrel met collega’s… Oh en iedere vrijdagochtend ben je vrij!

Solliciteer door je cv en een motivatiebrief te sturen naar info@amillionfaces.nl t.a.v. Junior Camjo.