Ben jij een good looking mannelijke acteur tussen de 38 en 48 jaar die goed kan improviseren en op onverwachte situaties kan inspelen?

Zou jij graag willen acteren in een leuk nieuw verborgen camera-programma? Dan ben jij misschien wel de acteur die wij zoeken!

Voor een nieuw candid camera-programma van productiebedrijf Talpa zijn wij op zoek naar een acteur. In dit nieuwe verborgen camera tv-programma zullen geen wraakacties of grappen uitgevoerd worden, maar sociale experimenten. We testen wat mensen doen in bepaalde situaties die wij creëren met mensen die bij ons in het complot zitten: acteurs.

 

Voor deze opdracht is het belangrijk: 

  • Dat je het leuk vindt om aan een verborgen camera-programma mee te doen
  • Jij je ervan bewust bent dat je een oortje in krijgt, hiernaar moet luisteren en dit moet opvolgen. Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben, belangrijk is dat je zelf weet dat je dit kunt.
  • Kunnen improviseren is van belang. Een candid kan een onverwachte wending krijgen; in je rol blijven en hierop kunnen inspelen is dan ook een vereiste.
Castingdag:
Donderdag 20 april of vrijdag 21 april in Laren tussen 10:00 uur en 18:00 uur.
Draaidata:
1 tot 2 dagen in de periode van half mei tot half juni in de randstad (exacte locatie wordt later bekend gemaakt).
Dagfee:
€350,- (incl. eventuele eigen agency fee en incl. reiskosten)

Ben je geïnteresseerd en beschikbaar op de genoemde data? Stuur dan een mailtje met recent bewegend beeldmateriaal (zoals een showreel of commercial) naar aanmelden@amillionfaces.nl.