Voor een hele gave, stoere, high-end tv-commercial van Radio 538 zijn wij opzoek naar 22 verschillende acteurs, actrices, modellen en edelfiguranten die in verschillende scènes in deze filmische commercial willen spelen.

We zoeken mensen die zich kunnen voordoen als echte levensgenieters; lust for life en dynamiek voert de boventoon in deze commercial.

In de film zien we échte 538 luisteraars: mensen die het leven als een speeltuin ervaren. We zoeken in totaal 22 (!) acteurs, actrices, modellen en edelfiguranten. We zoeken zeer uiteenlopende types voor rollen zoals: student, verschillende frisse leuke mannen en vrouwen, een supersexy dame, een chique man, een party girl en nog veel meer!

De commercial bestaat uit heel herkenbare maar intense momenten die een tikkeltje larger than life zijn. Denk aan de momenten waarin je niet bijkomt van het lachen met je vrienden, of keihard met je vriendin aan het gillen bent omdat je kaartjes voor een te gek concert hebt gewonnen. Deze scènes worden afgewisseld met humoristische beelden van de 538 dj’s.

Hoewel je geen tekst hebt, is acteertalent voor de rollen van de acteurs en actrices zeker een vereiste. 

Voor de acteurs, actrices en modellen is er WEL een casting. 

De edelfiguranten hoeven NIET op casting te komen, je moet enkel beschikbaar zijn voor de kledingdoorpas en tijdens de draaidag.

 

Castingdagen (Amsterdam Noord):

  • Woensdag 10 mei 10.00 uur – 18.00 uur
  • Donderdag 11 mei 10.00 uur – 18.00 uur
  • Eventueel: vrijdag 12 mei 13.00 uur – 15.00 uur 

Draaidagen:
Het gaat om 1 hele draaidag, en welke dag je draait is afhankelijk van welke rol je krijgt.
De draaidagen zijn in de buurt van Amsterdam.

  • Dinsdag 16 mei
  • Dinsdag 23 mei
  • Woensdag 24 mei

Kledingdoorpas:
Een moment op maandag 15 mei of vrijdag 19 mei (afhankelijk van welke rol je krijgt) in Amsterdam.

Dagfee:
Het bedrag van de dagfee is afhankelijk van welke rol je krijgt en varieert tussen de €250 en €590. 

Heb jij interesse en ben jij beschikbaar op 1 van de castingdagen, de kledingdoorpas en op de draaidagen? Heb je nieuw, recent (bewegend) beeldmateriaal van jezelf zoals een showreel, commercial of programma-aflevering? Mail dit dan naar aanmelden@amillionfaces.nl. Graag alle info bundelen in 1 mail t.a.v. ‘538 commercial’.