Wil jij een house make-over en kans maken op 2 jaar hypotheekvrij wonen?

Voor een nieuw seizoen van het Net5 programma House Rules zijn we op zoek naar stellen met een koophuis dat toe is aan een grondige make-over. In het programma pakken jullie als koppel niet je eigen huis aan, maar verbouw je elkaars huis. De prijs voor het beste kluskoppel: 2 jaar hypotheekvrij wonen!

Wij zijn op zoek naar huiseigenaren die samen met hun partner mee willen doen aan dit tv-programma omdat hun woning een opknapbeurt kan gebruiken.

Hebben jullie je vergist in de kosten van de renovatie of hadden jullie tot nu toe geen tijd om te verbouwen? Ben jij een handige klusser en heb je een goed oog voor styling? Ga dan samen met jouw partner deze waanzinnige uitdaging aan!

 

Draaiperiode:
Opnames vinden plaats van begin juli tot eind september. De 2 koppels die de finale weten te halen zullen er tot eind september mee bezig zijn. De andere koppels vallen af in de periode van 1 en 16 september.

Per week ben je als koppel 5/6 dagen bezig met de opnames/klussen, op welke dagen dit valt verschilt per week.

Vergoeding
In het programma worden in ieder geval in ieder huis de woonkamer, keuken, slaapkamer en hal/trap/wc opgeknapt. Alles wat hierbij komt kijken (meubels, vloer, keuken & apparatuur, bed e.d.) houden jij en je partner dus sowieso over aan de deelname aan dit programma, naast de kans op de hoofdprijs (2 jaar hypotheekvrij wonen).

Dus: Heb je nog geen zomerplannen en zijn jullie allebei flexibel in jullie werk en/of studie?

Geef je dan nu op door recente foto’s van jou en je partner en jullie koophuis te sturen naar aanmelden@amillionfaces.nl.

* sta je nog niet bij ons ingeschreven? Schrijf je dan snel hier in