Wil jij graag meedoen aan een baanbrekend experiment dat wordt uitgezonden op de NPO? Ben je van Marokkaanse of Turkse afkomst? En wil jij een onvergetelijke ervaring creëren? 

Voor het tweede seizoen van televisieprogramma & experiment Het Instituut van de NPO zijn we opzoek naar een Turkse man, een Turkse vrouw en een Marokkaanse man tussen de 40 en 55 jaar oud.

Joep van Deudekom en Rob Urgert sluiten 100 mensen (die de Nederlandse samenleving representeren) vijf dagen lang op in een voormalige kazerne in Ede: Het Instituut. Joep en Rob gaan wetenschappelijk helemaal los op deze mensen, maar worden gelukkig bijgestaan door de meelevende Sophie Hilbrand.

Dit zijn de spelregels: Contact met de buitenwereld is gelimiteerd en alle 100 proefpersonen krijgen een gelijke behandeling: dezelfde kleding, hetzelfde eten, eenzelfde slaapplaats. Een week lang fungeren zij als proefpersonen en worden onderworpen aan tientallen onderzoeken en experimenten. Een walhalla voor de onderzoekers. En een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers.

 

Draaiperiode:
Maandag 10 t/m zaterdag 15 juli (inclusief overnachtingen)

Locatie:
Ede

Vergoeding:
Reiskosten worden vergoed

 

Ben jij klaar voor dit onvergetelijke avontuur en beschikbaar op de draaidagen? Geef je dan op voor door een mailtje te sturen naar aanmelden@amillionfaces.nl onder de naam ‘Het Instituut’. Geef hierin duidelijk aan wat de reden is dat je mee wil doen.