Denk jij met een fijn gevoel terug aan een oude liefde, een overweldigende crush, een bijzondere fling of heb jij een ander bijzonder liefdesverhaal? En heb jij hem/haar daarna een tijd niet meer gezien, maar ben jij wel nieuwsgierig naar hem/haar? Lees dan snel verder!

Voor een nieuw TV-programma van de makers van ‘Mooiste meisje van de klas’, ‘Ik vertrek’ en ‘Grenzeloos verliefd’ zijn wij op zoek naar bijzondere verhalen over oude liefdes. In dit programma blik je terug op die mooie tijd en zorgen de makers van het programma dat jij deze vroegere liefde of bijzondere flirt weer ontmoet. Let wel: wij zoeken echte mensen met echte verhalen.

De opnames starten in oktober. Afhankelijk van het verhaal zal de planning en draailocatie in overleg met jou worden bepaald. Uiteraard zal een deel van de opnames op locatie zijn, omdat samen met jou teruggeblikt wordt op deze bijzondere periode. De verwachting is ongeveer 3 a 4 draaidagen per persoon.

Sta jij open voor een liefdevolle terugblik en een ontmoeting? Meld je dan snel aan! Stuur jouw motivatie voor deelname, een foto en contactgegevens naar aanmelden@amillionfaces.nl o.v.v. “oude liefde”. Graag alle info bundelen in 1 mail.

Naar aanleiding van de aanmeldingen maken wij een selectie. Indien wij jouw verhaal selecteren, dan nemen wij altijd telefonisch contact met je op.

We zien jullie mooie liefdesverhalen graag tegemoet!

Hartelijke groet,

Team A Million Faces

Let op: Sta je nog niet bij ons ingeschreven? Dan kan dat via onze website onder het kopje ‘inschrijven‘. Wij hebben een inschrijving nodig om je aanmelding compleet te maken.