Daan Boom

/

Daan Boom (Utrecht, 12 november 1989) is programmamaker, muzikant en komiek.

Vanaf zijn dertiende is Daan al bezig met theater en het maken van programma’s. In 2008 won hij samen met zijn vrienden Stijn van Vliet en Jasper Demollin de nationale Kunstbende prijs met absurdistisch cabaret. Van 2010 tot 2013 toerde Daan met muzikaal cabaretier Hans Liberg. Hij speelde als side-kick in zijn show, schreef teksten en regisseerde hem.

Tegenwoordig maakt en presenteert hij het programma ‘Streetlab’ voor de KRO-NCRV op NPO 3. Een programma waarin vier jeugdvrienden sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie. Met dit programma werden zij in 2015 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Daan was ook te zien in het derde seizoen van Maestro. Een programma waarin 8 BN’ers zonder ervaring een orkest gaan dirigeren. Daarin dirigeerde hij zich naar de finale en wist uiteindelijk de tweede plek te behalen.

Verder speelt Daan samen met Jasper Demollin in de Tante Joke Karaoke band. Het concept is heel simpel: Het publiek zingt, de band speelt. De Tante Joke Karaoke band toert door het hele land. Ook is hij op dit moment bezig met het schrijven van een theatershow.

Wilt u Daan Boom boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Daan is Lisa: lisastevens@amillionfaces.nl

Foto gemaakt door:
Liv Ylva