Anna Nooshin

/

Anna Nooshin (Iran, 18 december 1986) is modeblogger, YouTuber, presentatrice en actrice.

In 2011 richtte ze de succesvolle website NSMBL.nl op. NSMBL gaat over het leven en alles wat erbij hoort. Mode, liefde, eten, emotie en kunst: als het inspireert en krachtig is, is het NSMBL waardig. Dagelijks worden hier meerdere artikelen geplaatst om de lezer te inspireren.

In april 2015 startte Anna haar eigen YouTube kanaal, waarmee ze al meer dan 124.000 abonnees heeft weten te generen. Op haar YouTube kanaal geeft ze je wekelijks een kijkje in haar persoonlijke leven aan de hand van een vlog en plaatst ze een fashion, lifestyle of beauty video.

Anna staat bekend om haar pure simpele stijl en haar liefde voor Belgische, Franse en Scandinavische labels. In april 2015 verscheen haar eerste boek On Top, een bestseller. On Top is een inspiratiegids voor jonge vrouwen, vol humor en herkenbare situaties. Haar tweede boek, On life, is inmiddels ook een feit en tevens een bestseller.

Anna zit regelmatig aan de desk bij RTL Boulevard als lifestyledeskundige, is jurylid van Hollands Next Top Model 2016 en was ook een van de deelnemers van Expeditie Robinson dat jaar.

Anna heeft in samenwerking met Hunkemöller een lingerie -en een swimwear lijn ontworpen. Deze gingen beide als warme broodjes over de toonbank en waren binnen no-time uitverkocht.

Wilt u Anna Nooshin boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Anna is Susa: susa@amillionfaces.nl