Britt Dekker

/

Britt Dekker (Purmerend, 24 februari 1992) is tv-personality, presentatrice en YouTuber.

In 2009 neemt Britt deel aan het RTL 5-datingprogramma ‘Take Me Out’. In 2010 wordt ze gevraagd voor het televisieprogramma ‘Echte Meisjes In De Jungle’ waarin ze als winnaar uit de strijd komt.

Het succes van Britt gaat verder als ze met Ymke Wieringa een eigen online televisieprogramma krijgt op RTLXL.nl. Het tweetal bezoekt hierin diverse zomerse evenementen. Diezelfde zomer brengt Britt haar eigen single uit getiteld ‘F*cking vet’. “Hoe f*cking vet is dat, toch niet normaal”

In maart 2012 is Britt te zien in het vervolg van Echte Meisjes.., getiteld: ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’. Deze reeks speelde zich af in Nepal. Ook bindt Britt zich in december 2011 officieel aan RTL 5. Samen met Ymke maakt Britt voor RTL5 een reisprogramma, hierin gingen Britt en Ymke op wereldreis en ontrafelden zij elke week een zogenoemd mysterie.

In hun eigen talkshow getiteld: Britt en Ymke stellen vragen, die in oktober 2012 voor het eerst werd uitgezonden op RTL 5 , interviewden Britt en Ymke bekende Nederlanders over de televisiewereld. Het duo ging daarna door met het programma ‘Waar Rook Is … Zijn Britt & Ymke’, waarin zij gingen achterhalen of de roddels uit de roddelbladen op waarheid berusten en vertrokken zij naar Spanje als reisleiders voor het programma ‘Britt & Ymke Aan de Bak in Blanes’

In het najaar van 2014 is Britt te zien als verslaggever bij het ‘Het Beste Idee van Nederland’. Met Jochem van Gelder aan haar zijde gaat zij op zoek naar de beste uitvinding van Nederland.

Dat Britt een liefde voor paarden heeft is wel duidelijk. Naast dat ze zelf een verdienstelijk dressuurruiter is (waarmee ze zich plaatste voor de Nederlandse Kampioenschappen in 2018) heeft Britt haar eigen YouTube kanaal ‘PaardenpraatTV’ samen met Esra de Ruiter. In deze video’s geven zij handige tips over paardenverzorging, bezoeken evenementen, ontmoeten mensen uit de paardenwereld en vertellen zij alles wat je wilt weten over paarden en pony’s. Gebaseerd op ‘PaardenpraatTV’ is er zelfs een serie kinderboeken uitgekomen genaamd ‘Britt en Esra’ waar illustraties van Britt zelf in staan.

Naast PaardenpraatTV is Britt Dekker sinds 2017 ook te zien op het YouTube kanaal DierenpraatTV, waar elke maandag een nieuwe video van haar online staat. Een YouTube kanaal voor de echte dierenliefhebber.

Britt Dekker presenteert sinds 2018 samen met Ron Boszhard het Zappsport onderdeel ‘The Battle’. Daarnaast strijd ze vanaf januari 2019 onder leiding van presentator Buddy Verder als teamcaptain tegen rapper Donnie in het hilarische NPO Zapp programma – Te Leuk Om Waar Te Zijn.

Het management van Britt Dekker valt onder Creative Connectors.

Wilt u Britt Dekker boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Britt is Rosa: rosa@amillionfaces.nl