Denise Venghaus

/

Denise Anna Venghaus is een altijd vrolijke en enorm enthousiaste jonge vrouw! Op creatief gebied kent zij geen schaamte en weet met haar optimisme en discipline een ‘dit is onmogelijk’ om te buigen tot een ‘let’s do it!’. Denise is erg spontaan en soms misschien wel een tikkeltje té eerlijk. Hierdoor weet zij snel een fanbase aan haar te binden en met haar vrolijke uitstraling snel te overtuigen van haar ideeën. Met haar lach en positivisme heeft zij dan ook echt een gunfactor gecreëerd bij haar kijkers.

Denise is inmiddels een afgestudeerd, professioneel danseres en heeft daarnaast ook nog eens een bachelor Media & Entertainment op zak. Denise is een onwijs gedreven vrouw en als zij ergens aan begint dan geeft zij hiervoor de volle 100%!

Op haar YouTube kanaal laat Denise zien dat ze een grote liefde heeft voor make-up en lifestyle. Ze filmt en edit al haar eigen materiaal.

Denise heeft altijd een duidelijk idee van hoe dingen moeten gaan, maar zodra het nodig is dan is zij erg flexibel. Op het gebied van content en foto’s plaatsen staat Denise voor veel open, maar levert zij uiteindelijk alleen content waar zij volledig achter staat.

Interesse in Denise? Mail naar: info@amillionfaces.nl