Dionne Slagter (Woerden, 4 juni 1990) is YouTuber, actrice en zangeres

Dionne (OnneDi) studeerde aan de Herman Brood Academie. In 2011 besloot ze om haar eigen YouTube kanaal te beginnen onder de naam OnneDi. Met veel succes want haar kanaal werd razend populair. Ze maakte o.a. filmpjes met bekende YouTubers zoals Kalvijn, Dylan Haegens en Furtjuh. Ook haar serie ‘Leuk of Meuk’ waarin Dionne speelgoed en gadgets beoordeeld werd een grote hit.

Na de gelijknamige YouTube serie bracht Dionne in 2016 haar boek ‘Leuk of Meuk’ uit. In dit boek geeft ze, net als in haar weekvlog, een kijkje in haar hoofd en persoonlijke leven. Dionne heeft een aantal bijrollen gehad in verschillende films en series. Zo was ze te zien in de films ‘Kappen!’, ‘De Familie Slim’ en ‘100% Coco’ en speelde ze in de jeugdserie ‘Spangas’.

Dat Dionne multi-talented is bewijst ze in 2018 tijdens haar deelname aan het zangprogramma It Takes 2 waarin ze uiteindelijk als winnaar uit de race kwam. Na haar deelname gaf ze in 2018 haar eerste concert in De Melkweg.

Vanaf 2019 is Dionne te zien in het nieuwe tv-programma ‘Been There Done That’ op NPO3. In het programma worden BN’ers die ooit eens in de put zaten en er weer uitkwamen, gekoppeld aan een jongere met hetzelfde probleem om zo samen te proberen het leven weer op te pakken.

Wilt u Dionne Slagter boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Dionne is Anne: anne@amillionfaces.nl