Eva Cleven

/

Eva Cleven (Beer Sheva, 25 oktober 1986) is dj en presentatrice.

 

Eva bekijkt het leven door een roze bril en wil alles een keer proberen. Het liefst tegelijk. Ze groeide al dansend en zingend op, leerde dubbele pirouettes op de dansacademie en studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. De liefde voor radio kwam tijdens haar studie Nieuws & Media. Ze verzamelt vinyl sinds ze 13 is. Het enige dat nog enthousiaster is dan Eva zelf, is haar haar. 

Op dit moment is Eva DJ bij radio station FunX. Zij presenteert op vrijdag- en zondagmiddag haar eigen shows. Daarnaast is zij presentatrice bij de NTR waar ze ‘Het Klokhuis’ presenteert. Bij de VPRO werkt ze voor 2doc, waarvoor ze documentairemakers interviewt o.a. tijdens IDFA. Elke zomer vind je Eva op verschillende muziekfestivals (Pinkpop, Down the Rabbit Hole, Best Kept Secret, Lowlands, Woo Hah!) waar ze verslag doet voor NPO3.

Eva won in 2016 de ‘Philip Bloemendal’ prijs voor aanstormend journalistiek presentatie talent en in 2017 de ‘Marconi Award’ voor ‘Aanstormend Talent’. Onlangs was Eva te zien in het programma ‘It Takes 2’ waar zij een finale plek heeft behaald.

Wilt u Eva Cleven boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Eva is Lisa Post: lisapost@amillionfaces.nl

Foto’s gemaakt door: Jimmy On The Run