Eva Cleven

/

Eva Cleven (Beer Sheva, 25 oktober 1986) is dj en presentatrice.

Eva groeide al dansend en zingend op, leerde dubbele pirouettes op de dansacademie en studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. De liefde voor radio kwam tijdens haar studie Nieuws & Media. Ze verzamelt vinyl sinds ze dertien is en het enige dat nog enthousiaster is dan Eva zelf, is haar haar.

Eva is DJ bij radiostation FunX. Hier presenteert zij op vrijdag ‘Jouw Stad en op zondag ‘WorX’, waarin ze alles bespreekt wat met werk en school te maken heeft. Ook neemt ze elke week een Podcast op, de WorX podcast. Elke zomer vind je Eva op verschillende muziekfestivals (Pinkpop, Down the Rabbit Hole, Best Kept Secret, Lowlands, Woo Hah!) waar ze verslag doet voor NPO3. 
Sinds 2016 presenteert Eva het educatieve jeugdprogramma ‘Het Klokhuis’ dat iedere werkdag wordt uitgezonden op NPO3.

Eva won in 2016 de ‘Philip Bloemendal’ prijs voor aanstormend journalistiek presentatietalent en in 2017 de ‘Marconi Award’ voor ‘Aanstormend Talent’.

In 2018 was Eva te zien in het programma ‘It Takes 2’ waar zij een finale plek heeft behaald. Later nam ze deel aan het programma ‘Kroongetuige’. Ook is ze op YouTube te zien als presentatrice in ‘De Wereld van AI’.

Daarnaast is Eva ook een van de kandidaten van het populaire survival programma Expeditie Robinson 2019.

Wilt u Eva Cleven boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Eva is Iris Blom: iris@amillionfaces.nl

Foto’s gemaakt door: Jimmy On The Run