Floor Kleyne

/

Floor Kleyne is een working mom en als bevlogen hairstylist altijd op zoek naar creativiteit met een rafeltje humor. In haar werk ‘flirt’ ze graag met catwalk trends en een fijne kleurrijke signature look schuwt ze zeker niet.

Floor is hairstylist voor magazines, events, en (inter)nationale (mode)shows van onder andere Gucci, Viktor & Rolf en Kanye West. Daarnaast werkt ze als trainer en coach van menig kapper in zowel Nederland als in het buitenland. Ze is spreker op (beauty)events, consultant voor (inter)nationale bedrijven zoals Rob Peetoom en Maria Nila én ze wordt opgeroepen als ‘hairexpert’ in nationale magazines als Elle, Marie Clair en Glamour. Zo heeft ze als spokesperson voor merken als L’oreal samen mogen werken met Doutzen Kroes en Coty en Henkel en knutselt ze als zelfstandig stylist aan het haar van onder andere Anna Nooshin, Eva Jinek, Anna Drijver, Kalvijn, Britt Dekker en anderen.

Volgens Floor krijg het haar in de toekomst een grotere rol binnen de uitstraling van een vrouw. Geen ander uiterlijk kenmerk heeft immers zo een machtig vermogen tot veranderen en uiten.

Wilt u Floor Kleyne boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Floor is Lisa Stevens: lisastevens@amillionfaces.nl

Foto: Lois Notebaart