Fresia Cousiño Arias (Amsterdam, 10 april 1991) is presentatrice, host en ambassadrice.

Op 16-jarige leeftijd werd Fresia special reporter bij TMF Reaction met een wekelijks item over het EK voetbal in Zwitserland en Oostenrijk. Na het behalen van haar HAVO-diploma is ze ook gelijk begonnen met het presenteren van ‘De ballen’, een kinderprogramma over Eredivisievoetbal op Nickelodeon. Na twee seizoenen bij Nickelodeon stapt ze in 2011 over naar DisneyXD. Hier heeft ze het programma ‘Jonge Leeuwen’ gepresenteerd voor 3 seizoenen.

Na het afronden van haar studie, gaat ze aan de slag als freelancer bij Ons Oranje, het online media platform van de KNVB. Daarnaast presenteerde ze verschillende jaarlijkse evenementen als ‘de Sportiefste Scholenverkiezing’ en ‘de Amsterdamse Olympische dagen’. Ook is ze host en ambassadrice bij diverse evenementen van de KNVB, ING en Players United.

In 2014 werd Fresia presentatrice van ‘Ajax TV’ en ‘Inside Ajax’, programma’s van de zender Ziggo Sport. Na twee jaar ging ze ook naar RTL 7 om te presenteren voor het sportprogramma ‘RTL Sport Update’.

Sinds 2018 werkt ze in vaste dienst voor FOX Sports waar ze onder andere Goedemorgen Eredivisie presenteert.

Fresia is spontaan en een tikje brutaal met een natuurlijke en eigen manier van presenteren. Ze is een groot sportliefhebber en zelf fanatiek beoefenaar van diverse sporten.

Wilt u Fresia Cousiño Arias boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Fresia is Anne Strunk: anne@amillionfaces.nl