Geraldine Kemper

/

Geraldine Kemper (Volendam, 26 januari 1990) is presentatrice.

Geraldine studeerde sportmanagement toen ze besloot om een sprong in het diepe te nemen en gaf zich op voor het BNN-programma ‘Sterretje Gezocht’. In de zoektocht naar nieuw presentatietalent laat Geraldine zien wat ze in haar mars heeft. Ze wint het programma en mag zichzelf gaan bewijzen voor de camera als presentatrice van o.a. ‘Try Before You Die’ en ‘Spuiten En Slikken Zomertour’.

Vanaf 2009 zit Geraldine in het vaste team van ‘Spuiten En Slikken’, waarin ze alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera uitprobeert. Elk seizoen maakt Geraldine weer uiteenlopende items en zoekt ze ook de grenzen van seks en drugs op in het buitenland.

Sinds 2012 reist ze voor BNNVARA de hele wereld rond. Ze bezoekt de meest prachtige plekken voor het programma ‘3 Op Reis’ en voor ‘Trippers’ bezoekt ze prachtige landen, met soms heftige verhalen.

Door de jaren heen heeft ze vele programma’s achter haar naam staan. Samen met collega Jan Versteegh is Geraldine de strijd aan gegaan in ‘Jan vs Geraldine’ en onderzochten ze iedere wetenschappelijke test die je maar kan bedenken in het programma: ‘Proefkonijnen.’

In 2017 presenteert Geraldine een vierluik over slachtoffers van seksueel misbruik, genaamd: ‘Misbruikt’. In het programma ‘Verkracht Of Niet’ discussieert Geraldine samen met Tim Hofman en een groep jongeren over een aantal fragmenten waarin seksueel grensoverschrijdend gedrag wordt getoond.

Geraldine presenteerde in 2018 het nieuwe seizoen van ‘Je Zal Het Maar Zijn’ als opvolger van Sophie Hillbrand. In het programma volgt Geraldine Kemper mensen met een bijzonder verhaal of levenswijze.

Presenteren en programma’s maken daar blijft het niet bij. In 2018 lanceerde Geraldine haar eigen kledingmerk ‘OSCAR JANE’. De collectie bestaat uit kleding waarin je lekker kan bewegen en dansen en zit vol met vrolijke, kleurrijke printjes.

Per 2019 is Geraldine een samenwerking aangegaan met &C. Ze sluit zich aan bij het platform van Chantal Janzen en is online en in het magazine te zien.

Vanaf juni 2019 maakt Geraldine Kemper na tien jaar de overstap van BNNVARA naar RTL. Daar presenteert zij o.a. voor Videoland Expeditie Robinson en wordt ze backstagereporter bij The voice of Holland.

Wilt u Geraldine Kemper boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Geraldine is Lisa: lisapost@amillionfaces.nl