Hugo Kennis

/

Hugo Kennis (Eindhoven, 17 april 1986) is acteur, presentator en kookgek.

Hugo volgde een koksopleiding en studeerde Horecamanagement in Eindhoven en Tilburg. Zijn tweede passie ontwikkelde hij aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, waar hij naar de Musical- en Theater academie ging.

Eten is voor Hugo altijd meer geweest dan een noodzaak: hij ziet het meer als een beleving. Voor mensen koken geeft hem naar eigen zeggen extreem veel voldoening. Online maakt Hugo samen met zijn vrienden Marius en Jasper Gottlieb geestige kookvideo’s onder de naam Worsten van Babel. Ze zeggen er zelf over: “We hebben dus ook een kookprogramma gemaakt. Omdat het allemaal niet zo serieus hoeft. Oké misschien niet een maak-het-lekker-zelf kookprogramma, maar meer een om te laten zien dat je gewoon lekker moet experimenteren in bed. En in de keuken.”

Tegenwoordig is ‘Worsten van Babel’ een heus televisieprogramma en is te zien op 24Kitchen. De jongens gaan in ‘De Worsten van Babel on Tour’ op een culinaire reis door Europa. Dit was een groot succes waarop ‘De Worsten van Babel op de Camping’ volgde. Waarin de jongens met hun caravan naar de meest uiteenlopende campings rijden. Zij laten zien hoe je originele, simpele en smakelijke camping maaltijden kunt bereiden.

Daarnaast speelde Hugo in Spangas de musical en presenteert hij een reisprogramma voor Gogo Tours dat wordt uitgezonden op Xite.

Bij 24Kitchen presenteert Hugo het programma ‘Smaakpupillen’ waarin hij met kinderen kookt, zodat zij thuis minimaal één avond in de week de keuken van hun ouders kunnen overnemen. De nieuwsgierigheid en het aanstekelijke enthousiasme van Hugo in combinatie met zijn kennis van koken maken hem de ideale mentor.

Na het succes bij 24Kitchen is Hugo ook voor RTL aan de slag gegaan met producten uit zijn eigen Amsterdamse moestuin in zijn nieuwe programma ‘Groene Handen’.

Tegenwoordig is Hugo te zien als tv-kok bij het RTL programma ‘Koffietijd’.

Hugo Kennis is via A Million Faces te boeken als presentator, kok, culinair expert, host of dagvoorzitter.

Wilt u Hugo Kennis boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Hugo is Rose: Anne@amillionfaces.nl