Hugo Kennis

/

Hugo Kennis (Eindhoven, 17 april 1986) is acteur, presentator en kookgek.

Hugo volgde een koksopleiding en studeerde Horecamanagement in Eindhoven en Tilburg. Zijn tweede passie ontwikkelde hij aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, waar hij naar de Musical- en Theater academie ging. Voordat Hugo zich op het koken stortte heeft hij in veel verschillende musicals gespeeld. 

Eten is voor Hugo altijd meer geweest dan een noodzaak: hij ziet het als een beleving. Voor mensen koken geeft hem naar eigen zeggen extreem veel voldoening. Hugo is onderdeel van het kooktrio de Worsten van Babel samen met zijn vrienden Marius en Jasper Gottlieb. Ze waren onder andere te zien op 24Kitchen met hun programma ‘De worsten van Babel on Tour’ waarin ze een culinaire reis door Europa maken. Dit was een groot succes dus ‘De worsten van Babel op de Camping’ volgde. Hierin rijden de jongens met hun caravan naar de meest uiteenlopende campings. Zij laten zien hoe je originele, simpele en smakelijke campingmaaltijden kunt bereiden. 

Zelf presenteert hij op dit moment verschillende kookprogramma’s voor 24Kitchen en is hij kok bij het RTL programma 5 uur live. Daarnaast is hij deelnemer van Expeditie Robinson 2019.

Hugo’s grote droom is om ooit volledig zelfvoorzienend te leven. Met zijn eigen moestuin, kas en kippen wordt die droom langzaam maar zeker werkelijkheid.

Hugo Kennis is via A Million Faces te boeken als presentator, kok, culinair expert, host of dagvoorzitter.

 

Wilt u Hugo Kennis boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Hugo is Anne: Anne@amillionfaces.nl