Jaimie Vaes

/

Jaimie Vaes ( Den Haag, 17 augustus 1989 ) presentatrice, influencer en stylist

Als jong meisje had Jaimie al een grote voorliefde voor een podium. Zij begon een opleiding aan jeugdtheater school Rabarbar die zij vervolgde tot haar tienerjaren.
Toneel kwam steeds meer op een zijlijn, maar de creativiteit zit in haar bloed dus besluit Jaimie te verhuizen naar Amsterdam waar ze begint aan de Artemis academie. Hier ontdekt ze haar liefde voor kunst en mode. Ze wordt stylist van diverse Bn’ers maar richt zich ook op het aankleden van diverse events en styling in meerdere bladen.

Na een aantal jaren gaat Jaimie op zoek naar avontuur en besluit ze te verhuizen naar Ibiza, waarvandaan ze vervolgens de hele wereld over reist. Ze heeft veel plekken ontdekt, gezien en ultiem van het leven geproefd.
Toch besluit ze weer terug te gaan naar Amsterdam, voor haar werk én de liefde Jorik (Lil’ Kleine)! Ze gaat weer aan de slag als stylist en begint met partners een kledinglijn waar zij het design voor doet: JORIK.
Maar Jaimie’s ambities gaan verder dan mode. In 2019 gaat Jaimie namelijk aan de slag als MTV-Host en presenteert zij het programma Just Tattoo Of Us, samen met Koen Kardashian.
Naast een carrièreswitch was 2019 het jaar voor meer veranderingen. Jorik en Jaimie hebben namelijk een prachtige zoon gekregen genaamd: Lío Zion.