JayJay Boske

/

JayJay Boske (Utrecht, 06-01-1986) is presentator en programmamaker.

Als JayJay 18 jaar is verhuist hij naar het regenachtige Newcastle om als professioneel rugbyspeler aan de slag te gaan bij de Newcastle Falcons. Na 3 jaar fulltime trainen en spelen raakte hij geblesseerd tijdens de County Cup Finale en moest noodgedwongen afscheid nemen van zijn droom als prof rugbyer.

In Nederland hervat hij na twee jaar revalideren zijn rugby carrière op amateurniveau. Hij speelt nog 30 keer voor het Nederlands team en slaagt er samen met zijn team uit Hilversum in om 5 keer landskampioen te worden.

JayJay keert terug naar Nederland, waar hij na een uitgebreide casting aan de slag kan gaan bij BNN Coolcast van BNN University. Hier leert hij van Eddy Zoëy hoe hij goede radio maakt, en bij 101TV leert hij televisie maken door live interviews af te nemen en korte items te presenteren.

Na 4 jaar BNN stapt JayJay over naar Veronica waar hij samen met Tim Haars, Tess Milne en Sjaak Pieter van Es “De Fukkers” presenteert. Vervolgens is JayJay regelmatig op Veronica te zien. Zo presenteert hij in 2014 samen met Simon Zijlemans het programma “Brouwersch” en gaat samen met Simon en Tess Milne op reis om het op te nemen tegen de jongens van StukTV in de internethit “Roadtrippers”. Daarnaast reist hij voor Gogo Europa de wereld rond om verslagen te maken van verschillende feesten en wordt hij het gezicht van de Special Forces van de Marine.

In 2015 maakt JayJay opnieuw een overstap. Dit keer gaat hij naar RTL waar hij het WK Rugby en de Pre proloog van de Dakar presenteert voor RTL7. Daarnaast maakte hij het programma “Wie Is De Sjaak?” samen met Veronica van Hoogdalem, Rick Brandsteder en Tess. Ook stapt JayJay samen met de andere presentatoren weer in het vliegtuig om het tweede seizoen van “Roadtrippers” te maken en mag hij voor het eerst een internationale Engelstalige televisie show presenteren genaamd “On The Run” waarna hij een contract krijgt aangeboden bij Tern International.

JayJay heeft een eigen YouTube kanaal genaamd ‘Day 1’. Op dit kanaal plaatst hij meerdere keren per week een video met een bekend persoon over sport, koken, gadgets en auto’s.

Daarnaast presenteert Jay Jay Boske het YouTube- kanaal Concentrate Bold. Waarin hij toffe en stoere content mag maken. Concentrate Bold maakt deel uit van het online videoplatform van RTL. Met dit kanaal probeert RTL meer mannelijke kijkers te bereiken.

JayJay is te zien op het travel entertainment kanaal RTL Basecamp en op RTL7 in ‘Extreme Roadtrip’. Hier trekt hij samen met Giel de Winter door IJsland om kennis te maken met extreme sporten en haar beoefenaars.

Vanaf halverwege 2017 tot circa oktober 2018 verzorgde JayJay samen met Bizzey en Pearl het management van artiest Famke Louise.

Tegenwoordig zien we JayJay in RTL Autowereld; een informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. Op Spike is hij te zien als presentator van WFL en de extreme game show Spike Room.

Wilt u JayJay Boske boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van JayJay is Lisa: lisastevens@amillionfaces.nl