JayJay Boske

/

JayJay Boske (Utrecht, 06-01-1986) is presentator en programmamaker.

Als JayJay 18 jaar is verhuisd hij naar het regenachtige Newcastle om als professioneel rugbyspeler aan de slag te gaan bij de Newcastle Falcons. Na 3 jaar fulltime trainen en spelen raakt hij geblesseerd tijdens de County Cup Finale en moet noodgedwongen afscheid nemen van zijn droom als prof rugby’er.

In Nederland hervat hij na twee jaar revalideren zijn rugby carrière op amateur niveau. Hij speelt nog 30 keer voor het Nederlands team en slaagt er samen met zijn team uit Hilversum in om 5 keer landskampioen te worden.

JayJay keert terug naar Nederland, waar hij na een uitgebreide casting aan de slag kan gaan bij BNN Coolcast van BNN University. Hier leert hij van Eddy Zoë hoe hij goede radio maakt, en bij 101TV leert hij televisie maken door live interviews af te nemen en korte items te presenteren.

Na 4 jaar BNN stapt JayJay over naar Veronica waar hij samen met Tim Haars, Tess Milne en Sjaak Pieter van Es “De Fukkers” presenteert. Vervolgens is JayJay regelmatig op Veronica te zien. Zo presenteert hij in 2014 samen met Simon Zijlemans het programma “Brouwersch” en gaat samen met Simon en Tess Milne op reis om het op te nemen tegen de jongens van StukTV in de internethit “Roadtrippers”. Daarnaast reist hij voor Gogo Europa de wereld rond om verslagen te maken van verschillende feesten en wordt hij het gezicht van de Special Forces van de Marine.

In 2015 maakt JayJay opnieuw een overstap. Dit keer gaat hij naar RTL waar hij het WK Rugby en de Pre proloog van de Dakar presenteert voor RTL7. Daarnaast maakte hij het programma “Wie Is De Sjaak?” samen met Veronica van Hoogdalem, Rick Brandsteder en wederom Tess. Ook stapt JayJay samen met de andere presentatoren weer in het vliegtuig om het tweede seizoen van “Roadtrippers” te maken en mag hij voor het eerst een internationale Engelstalige televisieshow presenteren genaamd “On The Run” waarna hij een contract krijgt aangeboden bij Tern International.

Momenteel worden op RTL7 de programma’s ‘Nederlands Ruigste’ en ‘Rugby League’ uitgezonden en op RTL5 Expeditie Robinson. JayJay heeft een eigen YouTube kanaal genaamd ‘Day 1’. Op dit kanaal plaatst hij meerdere keren per week een video met een bekend persoon over sport, koken, gadgets en auto’s. Het is één van de snelst groeiende YouTube kanalen van Nederland.

Daarnaast presenteert Jay Jay Boske het nieuwe YouTube- kanaal Concentrate Bold. Waarin hij toffe en stoere content mag maken. Concentrate Bold maakt deel uit van het online videoplatform van RTL. Met dit kanaal probeert RTL meer mannelijke kijkers te bereiken.

JayJay is ook al twee seizoenen te zien op RTL Basecamp en RTL7 in ‘Extreme Roadtrip’. Hier trekt hij samen met Giel de Winter door IJsland om kennis te maken met extreme sporten en haar beoefenaars.

Wilt u JayJay Boske boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van JayJay is Lisa: lisastevens@amillionfaces.nl