JayJay Boske

/

JayJay Boske (Utrecht, 06-01-1986) is presentator en programmamaker.

Als JayJay 18 jaar is verhuist hij naar het regenachtige Newcastle om als professioneel rugbyspeler aan de slag te gaan bij de Newcastle Falcons.  JayJay keert terug naar Nederland, waar hij na een uitgebreide casting aan de slag kan gaan bij BNN Coolcast van BNN University

Na 4 jaar BNN stapt JayJay over naar Veronica waar hij “De Fukkers” presenteert. Vervolgens is JayJay regelmatig op Veronica te zien. Zo presenteert hij in 2014 het programma “Brouwersch” en gaat samen met Simon en Tess Milne op reis om het op te nemen tegen de jongens van StukTV in de internethit “Roadtrippers”. Daarnaast reist hij voor Gogo Europa de wereld rond om verslagen te maken van verschillende feesten en wordt hij het gezicht van de Special Forces van de Marine.

In 2015 maakt JayJay opnieuw een overstap. Dit keer naar RTL waar hij het WK Rugby en de Pre proloog van de Dakar presenteert voor RTL7. Daarnaast maakte hij het programma “Wie Is De Sjaak?” en mag hij voor het eerst een internationale Engelstalige televisie show presenteren genaamd “On The Run” waarna hij een contract krijgt aangeboden bij Tern International.

JayJay heeft een eigen YouTube kanaal genaamd ‘Day 1’. Op dit kanaal plaatst hij meerdere keren per week een video met een bekend persoon over sport, koken, gadgets en auto’s. Daarnaast presenteert Jay Jay Boske het YouTube-kanaal Concentrate Bold. Waarin hij toffe en stoere content mag maken.

JayJay is te zien op het travel entertainment kanaal RTL Basecamp en op RTL7 in ‘Extreme Roadtrip’. Hier trekt hij samen met Giel de Winter door IJsland om kennis te maken met extreme sporten en haar beoefenaars.

Tegenwoordig zien we JayJay in RTL Autowereld; een informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. Op Spike is hij te zien als presentator van WFL en de extreme game show Spike Room.

Wilt u JayJay Boske boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van JayJay is Lisa: lisastevens@amillionfaces.nl