Jeroen Holtrop

/

Jeroen Holtrop (Rotterdam, 4 april 1991) is een jonge YouTuber en presentator.

Hij is zijn carrière begonnen bij het PowNews op NPO 3. Hier maakte hij korte, snelle reportages en mocht hij alles zelf doen.

Daarna is Jeroen zich gaan richten op online content. Hij is begonnen met zijn eigen YouTube kanaal Jeroen & Co, en dit was een schot in de roos. Het kanaal heeft inmiddels meer dan 200.000 abonnees en Jeroen bereikt miljoenen kijkers per maand. Anders dan andere YouTubers, stampt Jeroen gehele producties uit de grond. Series met meerdere afleveringen, veel creativiteit en Jeroen als presentator. De bekendste serie is Bekend & Vermomd. Hierin gaat Jeroen met een BN’er de straat op om te kijken wat de mensen op straat van deze persoon vinden. Wat de mensen echter niet weten, is dat de BN’er er gewoon naast staat…vermomd! Dit levert hilarische situaties op. De video’s van Jeroen belanden dan ook vrijwel altijd op de trending page van YouTube en worden niet zelden bekeken door 500.000 – 1.000.000 kijkers.

Energiek, humoristisch,  en af en toe een tikkeltje brutaal. Houdt van sporten, een goed gesprek en is stiekem een beetje competitief. Dit zijn de juiste woorden om Jeroen te typeren.

Wilt u Jeroen Holtrop boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Jeroen is Susa: susa@amillionfaces.nl