Jordi Warners

/
Jordi Warners (13-06-1995) is een jonge, gedreven radio DJ en presentator met inhoud, maar doet alles met een knipoog.
Jordi startte zijn radio-carrière bij de regionale omroep, bij Radio Emmen kreeg hij zijn eigen radioprogramma op woensdagavond. Na zijn studie Evenementenorganisatie ging hij aan de slag als producer bij Radio 538. Daar heeft Jordi veel geleerd In maart 2015 stapte hij over naar SLAM!, waar hij zijn eigen show in het weekend kreeg. Zowel in 2015 als in 2016 werd Jordi genomineerd voor de Marconi Award voor aanstormend talent. In 2016 kreeg Jordi een plek in de weekprogrammering bij SLAM, eerst in de avond en meest recent in de middag. Nu is hij elk weekend samen met collega Hila te horen bij Qmusic.
In 2018 heeft Jordi samen met vriend Ruben Kooren de succesvolle Dummies Podcast opgezet. Daarin interviewen zij als ‘leek’ onder anderen Erland Galjaard, Eric van Eerdenburg en Giel de Winter over onderwerpen waar zij meer over te weten willen komen.
Hierna heeft Jordi in 2020 samen met JayJay Boske de Day 1 podcast gelanceerd. Hierin spreken zij met onder anderen Bizzey, Snelle en Kraantje Pappie.
Ten slotte is Jordi actief als voice-over voor verschillende soorten formats.
De agent van Jordi is Iris: iris@amillionfaces.nl