Kay Nambiar

/

Kay Nambiar (Amsterdam, 20 juni 1983) is presentator, fotograaf en model. Zijn moeder is Nederlandse en zijn vader is Amerikaans.

Na het afmaken van zijn middelbare school ging Kay in 2002 Engels studeren. Na het behalen van zijn propedeuse vertrok hij in 2003 naar het buitenland, omdat hij was gescout door een internationaal modellenbureau. De daarop volgende 3 jaar werkte hij als model in Parijs, Milaan, Londen, New York, Tokyo en Sydney.

Na zijn tijd in het buitenland besloot hij vervolgens in 2004 om weer in Amsterdam te gaan studeren. Tijdens zijn studies Communicatiewetenschap en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam maakte hij veel muziek met zijn broertje Jesse. Na zijn afstuderen begon hij in 2008 samen met Jesse de band Valerius. Hiermee scoorde ze met het nummer ’She Doesn’t Know’ een top 10 hit in Nederland en een nummer 1 hit in Indonesië.

In 2014 wint Kay de de hitserie Expeditie Robinson en begint in 2015 als presentator bij MTV, waar hij o.a. de MTV Awards presenteert en alle grote nationale en internationale artiesten interviewt. In 2016 presenteert Kay het grote SBS6 programma ‘Queens of the Jungle’. In 2017 presenteert hij het nieuwe grote Veronica programma ‘Into the Waves’.

Wilt u Kay Nambiar boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Kay is Rosa: rosa@amillionfaces.nl