Klapstoel

/

Klapstoel is een collectief bestaande uit: Daan Boom (12 november 1989), Jasper Demollin (Margraten, 14 maart 1991), Stijn van Vliet (Utrecht, 29 april 1991) en Tim Senders (Utrecht, 25 juni 1990). Ze zijn er om te ravotten, lachen, elkaar uitmaken voor rotte vis, van elkaar te houden, maar bovenal vermaken!

Deze jongens maken al hun hele leven filmpjes! Hun televisie carrière starten zij bij Veronica bij het programma ZO! Daarop volgend werkten zij aan een nieuw programma ‘Streetlab’. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Altijd in het kader van een sociaal experiment. Streetlab werd voor het eerst vertoond tijdens TVlab. Naast tv bereiken de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun tweede seizoen behaalde zij een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring en zorgden deze jonge makers voor veel opschudding in het televisielandschap.

De jongens van Klapstoel zijn via A Million Faces te boeken als host, presentator, acteur, spreker of dagvoorzitter. Ook kunnen de jongens voor u filmpjes op maat maken.

Wilt u Klapstoel als collectief boeken of een van de jongens apart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van de jongens van Klapstoel is Lisa: lisastevens@amillionfaces.nl