Mandy Woelkens (18 februari 1989) is presentatrice, podcastmaakster en managing editor bij Cosmopolitan. In 2011 studeert Mandy af van de studie Theater, Film en Televisiewetenschappen aan de Universtiteit Utrecht, waarna ze in 2012 begint bij 3FM. In een aantal jaar beweegt Mandy zich langzaam van achter de schermen, steeds meer naar de voorgrond. In 2015 is Mandy uiteindelijk presentatrice van de festivalverslaggeving van 3FM. In 2016 begint zij bij Q-Music als radiomaakster, waar ze tot en met 2018 werkzaam is. Daarna is Mandy te zien op televisie en online kanalen als presentatrice van Zapplive, KVWeetjes en &C TV. 

Samen met haar partner, Roos, maakt ze nu de populaire podcast ‘Couple Goals’ . Hierin spreken zij met allerlei verschillende stellen. Hoe leerden ze elkaar kennen? Waar maken ze ruzie over? Wat is er nou zo leuk aan de ander? En bestaat er eigenlijk wel zoiets als ‘couple goals’?

Mandy is een creatieve duizendpoot die maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar wil maken. Ze staat voor inclusiviteit en wil graag mensen inspireren om vooral zichzelf te zijn. Zo is ze spreekt ze zich uit over feminisme, gendergelijkheid, seksualiteit en diversiteit.