Mika van Leeuwen (24 juli 1987) is presentator, beauty expert en YouTuber.

Mika is geboren en getogen in het hoge Noorden van het land en al vanaf zijn vijftiende gepassioneerd door alles wat met beauty te maken heeft. Hij begon te werken in de kleinste salon van Groningen en werkte binnen drie jaar in de grootste en meest succesvolle salon van Groningen.

In 2009 besloot Mika dat het tijd was om naar Amsterdam te verhuizen en zich te vestigen onder de vleugels van Rob Peetoom. Binnen dit bedrijf heeft Mika zich ontwikkeld tot kleurenspecialist, haarstylist en visagist. In 2011 was het tijd om meer ervaring op te doen en Mika begon met werken als freelancer. In 2017 verliet Mika het bedrijf Peetoom om deel uit te maken van een nieuwe ervaring: boetieksalon ‘Het Haartheater’ in het Amsterdam-Zuid. Mika combineert zijn freelance-projecten met het werken in deze salon.

Beautifier, kapper en Youtuber! Ons Groningse multi-talent is bekend van o.a. ‘Koffietijd’, ‘It Takes 2’, ‘Linda.TV’ en ‘Sterren Houden Huis’. Sinds 2018 heeft hij zijn eigen YouTube kanaal MikaTV waarop de succesvolle series ‘ASK MIKA’ en ‘BEAUTY VISITS’ te zien zijn.

Op zoek naar een expert op het gebied van beauty en hair? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Mika is Anne: anne@amillionfaces.nl