Nanne Meijer

/

Nanne Meijer (Hoorn, 4 maart 1991) is online programmamaker en presentator.

Na zijn studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam besloot Nanne anderhalf jaar geleden om zich als producent en presentator vol te richten op online content.

Nadat hij als castmember meehielp aan het opbouwen van het YouTubekanaal ‘Ponkers’, is hij als host te zien in de RTL-productie ‘Concentrate’. Op zijn YouTube kanaal begint hij zijn eigen ochtendshow ‘Ochtendmix’ waarin hij met een wisselende co-host de week doorneemt en pijlers als lifestyle, food, trends en gadgets bespreekt.

Daarnaast heeft hij ook andere populaire kanalen gelanceerd zoals ‘Meijer&CO’ en ‘Shirley en Tamara’ waarmee hij bewezen heeft een goed zakelijk inzicht te hebben over wat werkt in de doelgroep van meiden tussen de 14 en 24 jaar. Het overgrote gedeelte van de series produceert hij zelf, een groot talent dus zowel voor als achter de camera.

In maart 2018 heeft Nanne in samenwerking met het AD en MyChannels zijn YouTube serie ‘Ochtendmix’ uitgezonden via het AD. Ook nam hij samen het AD een zomereditie genaamd ‘Summerbreak’ op.

Nanne is een multitalent want sinds 2018 werkt hij hard aan zijn zangcarrière. Op 18 mei 2018 lanceerde Nanne zijn eerste nummer met bijbehorende videoclip: ‘Ik Wil Meer (#Freepass)’. Hij maakte al eerder covers maar was nu zo ver om zijn eigen muziek te gaan produceren samen met Bart Janssen van Wooloo Records en A Million Faces. Begin 2019 zal zijn tweede nummer en videoclip uitkomen.

Met alle kennis die Nanne de afgelopen jaren heeft opgedaan ontwikkelt hij zich snel als expert op het gebied van online content, het bouwen van een merk en de huidige trends onder zijn doelgroep. Zijn expertise heeft hij al meerdere malen mogen delen met een uiteenlopend publiek als dagvoorzitter op congressen en themadagen.

Wilt u Nanne Meijer boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Nanne is Anne: anne@amillionfaces.nl